Verdensnyhed – Ladestandere fjerner ny coronavirus

Iværksættere fra Vejle har som de første i verden fået dokumentation for, at deres ladestandere med UVC-lys dræber ny coronavirus på bare tre minutter. Analysen, er udført af de uvildige forskere hos danske HouseTest og viser at ny coronavirus er hårdere at slå ihjel end andre kendte corona vira.

Efter 160 sekunder er 99,67 % af ny coronavirus udslettet. Det viser en ny test, som iværksætter-virksomheden Go Charge har fået gennemført i et anerkendt testmiljø. Resultatet kommer til at udfordre de håndholdte løsninger på markedet. For ny coronavirus har så stærk en cellestruktur, at en kort bestråling med UVC-lys ikke slår den ihjel. Først efter mere end et halvt minut begynder virussen at blive ødelagt.

Efterhånden som genåbningen af de danske skoler og samfundet i almindelighed skrider frem, er det en vigtig detalje at huske. Corona-pandemien har allerede lagt stort pres på elever, lærere og ikke mindst rengøringspersonale. Hos Go Charge vil man være en del af den sikre løsning.

”Vi skal selvfølgelig kunne stole på de løsninger, vi bruger til at slå ny coronavirus ihjel med. Derfor er vi glade for at have dokumentation for, at netop vores ladestandere virker. Nu er spørgsmålet så, hvordan vi bedst kan hjælpe med at lette det puslespil, som skolerne lige nu skal lægge,” siger Jimmy Link fra Go Charge.

I april tømte Go Charge sit showroom for de desinficerende ladestandere og stillede dem gratis til rådighed for en skole i Herning.

På fredag ankommer den første store sending af ladestanderne, og de skal helst gå til at hjælpe dem, der har det hårdest i denne tid.

“Vi er selvfølgelig glade for at kunne præsentere en verdensnyhed så vi kan hjælpe så mange skoler som muligt under deres genåbning,” siger Jimmy Link.

Med brugen af UVC-lys kan skolerne ikke kun dræbe bakterier, svampe og vira på apparater og bøger. De kan også spare kemikalier og få sikker hjælp ud af vores største sundhedsmæssige og økonomiske udfordring i nyere tid.

Se Leverandører af Ladestandere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *