Anderberg Klima – Ny fugt-datalogger der også måler luftforurening (VOC)RoomAlyzer måler dit Indeklima

Dataloggere til måling af fugt og temperaur findes der en guds velsignelse af – men RoomAlyzer gør det alligevel bedre end de fleste, så vi måtte have den i vort efterhånden store sortiment. Og hvorfor? Jo der er specielt to-tre ting som vore kunder har efterspurgt igen og igen. De korte svar på alle spørgsmålene er:

  1. Den er batteridrevet.
  2. Rækkevidden når ned i den dybeste kælder.
  3. Den sender selv måleresultaterne op i ‘skyen’.

Roomalyzer måler 8 indeklimaparametre nøjagtigt og sender disse data op i skyen. Den arbejder på det nye NB-IoT. Det står for ‘NarrowBand Internet of Things’ og er teleselskabernes nye net der kun overfører data fra alle mulige “Ting” via trådløse sendere og modtagere.

LÆS også: Miljørigtig – dampbefugtning fra Anderberg Klima
Anderberg Klima A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *