Hold styr på komponenterne med effektivt content marketing 
Har du svært ved at holde styr på komponenterne? Scriptomist kan hjælpe dig med at få overblikket tilbage. Her tilbydes nemlig alt inden for content marketingtransskribering og oversættelse. Hvis du gerne vil give dine tekster et levende og naturligt sprog eller ønsker at reklamere for dit produkt på en organisk måde, så er Scriptomist den rette partner for dig.   

Gode tekster skriver ikke sig selv. Det kræver nemlig dygtige skribenter bevæbnet med en skarp pen og en sjette sans for sproget. Hos Scriptomist kan de sætte skrift til dine tanker, og hjælpe dig med at sætte ord på din virksomhed, som du kan spore helt ned på bundlinjen.  

Men tekstforfatterne hos Scriptomist tager dig ikke bare på ordet, de hjælper dig også med at sælge dine produkter eller budskaber gennem såkaldt content marketingContent marketing er en betegnelse for en strategisk metode indenfor markedsføring. Strategien går ud på at udbrede værdifuldt indhold og skabe engagement i en bestemt målgruppe. 

Som begrebet content marketing antyder, så tilbyder du altså din målgruppe relevant og værdifuldt indhold. Det kan være alt lige fra en god historie, en fængende fortælling til en video eller podcast. Målet er at tiltrække og fastholde en bestemt målgruppe – og på den måde opbygge en loyal kundebase. 

Skab mere opmærksomhed og omtale med content marketing 

Content marketing er altså en markedsføringsstrategi, som egentlig omfavner det journalistiske fortællegreb show it, don’t tell it. Det handler altså ikke bare om at fortælle noget, det handler i langt højere grad om at vise det.  

Hvis du har et produkt, du gerne vil sælge, skal du ikke fortælle, hvorfor folk skal købe det – du skal vise, hvorfor de har brug for lige netop dit produkt. Indholdet bliver unikt for dit produkt. Det skaber en naturlig interesse og nysgerrighed hos læseren, og du skaber bedre omtale både på internettet, men så sandelig også når snakken går på kontoret.    

Med unikt indhold kan du lettere skille dig ud fra dine konkurrenter. Og det er her, du kan opleve den største forandring i din virksomhed. Hvis du først skiller dig ud fra dine konkurrenter, så skaber du også et unikt brand. Med det unikke brand så husker folk dig bedre og forbinder dig straks med det produkt, som du ønsker at sælge. Content marketing er altså også en måde at skabe opmærksomhed omkring dit brand. 

Med denne strategi inden for markedsføring kan du få dine potentielle kunder til at læse længere end bare overskriften. Du kan pirre deres nysgerrighed, omdanne den til interesse og til sidst har du forhåbentligt endnu et salg på kontoen. 

Giv lyd til transskribering 

Hos Scriptomist laver de al slags tekstarbejde. Lige fra almindelig tekstforfatning over content marketing til transskribering. Enhver journalist med respekt for sig selv kender alt til transskribering. Mange studerende har også siddet til langt ud på aftenen med et interview, der skulle nedskrives til punkt og prikke. Det er et hårdt, slidsomt arbejde, der skal gøres.  

Hos Scriptomist har de forfattere ansat til at tage sig af alle opgaver inden for transskribering. Det kan være interviews i forbindelse med videnskabelige opgaver, juridisk materiale, referater af høringer og bestyrelsesmøder m.m. Alle opgaver, der handler om at oversætte lyd til tekst, klarer de hos Scriptomist, og de gør det med grundighed og glæde – og selvfølgelig den største fortrolighed. Du kan trygt sende dine transskriberingsopgaver til Scriptomist. 

Du skal være god til at lytte, når du skal transskribere korrekt. Derfor er det en tidskrævende opgave, der kræver din fulde opmærksomhed. Det har du bare ikke altid. Når der er mange mennesker samlet til møder i kommunalbestyrelser og andre større forsamlinger kan det være svært at skelne mellem stemmerne. Det tager tid og koncentration at arbejde med – og hos Scriptomist giver de deres tekstforfattere de bedste muligheder for at transskribere med grundighed og præcision.  

Med den erfaring som Scriptomist har opbygget gennem årene, kan de klare enhver transskriberingsopgave. Uanset længde og sværhedsgrad. De hjælper dig gladelig med at få opgaven i mål.  

LÆS også: Sommerferie
Hold styr på komponenterne med effektivt content marketing's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *