Udlev dine designerdrømme med SketchUp FreeUdlev dine designerdrømme med SketchUp Free

Annonce

Den moderne teknologi gør, at det i dag er muligt at udforske mange forskellige områder, som førhen mest var forbeholdt dem, som havde en uddannelse eller erfaring indenfor området. Hvad end det handler om at skrive og udforme tekster, redigere billeder eller noget helt tredje, er der således mange muligheder for dette i dag som amatør. SketchUp Free er et program til dig, der enten allerede arbejder med arkitektur, eller som måske blot har en nysgerrighed for og en lyst til at lege med design.

Generelt om SketchUp Free

Helt kort sagt er det et program, der kan bruges til at tegne med, og det er endda i 3D. Programmet er oprindeligt udformet til at tegne 3D-modeller af huse, bygninger og broer til Google Earth, så dette siger altså noget om programmets mange muligheder. Netop derfor er det også flittigt brugt af arkitekter over hele verden, og er således et anerkendt værktøj indenfor arkitekturverdenen. Man kunne derfor frygte, at programmet i så fald er svært at navigere rundt i, men dette er slet ikke tilfældet. Tværtimod er det kendt for at være et ekstremt brugervenligt værktøj, som lader dig skabe stort set alting, hvorfor det kun er fantasien, der sætter grænser.

Hvis du vil bruge programmet til fritidsbrug

Er du ikke helt vildt skarp til teknologi, så tager det naturligvis lidt tid lige at sætte sig ordentligt ind i det, også selvom det er et rigtigt brugervenligt program. Hvis du blot bruger lidt kræfter på det, så er det virkelig tiden værd, for du kan bruge programmet til rigtigt meget. Alt efter hvor detaljeret du vælger at tegne dine tegninger, kan du få rigtigt mange af dine problemer løst, inden du går i gang med det fysiske projekt. Har du måske et ønske om at bygge ny carport, et nyt skur til haven eller noget helt tredje, er det oplagt at starte arbejdet på tegnebordet, fordi det kan betale sig at tage stilling til nogle detaljer på forhånd. Dette vil mindske arbejdsbyrden senere, fordi du er fri for at lave ting om, hvis du allerede har set på tegningen, at det nok skal kunne passe sammen det hele. Programmet er derfor velegnet til at tænke projektet igennem på forhånd, så du kan se, hvordan det vil udforme sig til slut. Du kan med fordel gå ind og læse meget mere om programmet, og hvordan det fungerer via dette link.

Det er helt gratis

Nu tænker du sikkert, at denne herlighed må koste noget, men der tager du fejl. Der findes nemlig en udgave, som er helt og aldeles gratis. I denne udgave kan du få lov til at udforske programmet og se, om det er noget for dig. Hvis du bliver helt vild med det, og godt kunne tænke dig nogle flere funktioner, findes der også en pro-udgave, men den gratis version fungerer helt udmærket til dig på hobbyniveau. Hvis du har mod og lyst på at udforske programmet, og måske har nogle projekter i hjemmet, som du gerne vil i gang med, kan du downloade programmet lige her.

LÆS også: Hold styr på komponenterne med effektivt content marketing
Udlev dine designerdrømme med SketchUp Free's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *