Hans Følsgaard – Nem løsning på komplekse kabelbehov

Hans Følsgaard A/S tilbyder Escha’s kundespecifikke konfektionering af kabler til automations- og andre tekniske kommunikationsformål: Små eller store styktal, enkle eller komplekse udformninger – og med overstøbte konnektorer

Tendensen er nogenlunde lige så klar inden for automationsmiljøerne som i mange andre tekniske brancher: Kommunikationen mellem de enkelte anlægskomponenter stiger med stor hastighed, og i takt med, at stadigt mere intelligens flytter sig ud i front-enden af applikationerne, desto mere komplekse bliver systemerne. Kunder og tekniske designere vil samtidigt gerne have fuld frihed i valget af anlægskomponenter, og dermed er forbindelserne mellem komponenterne ikke altid kompatible. Miljøerne bliver samtidigt mere aggressive, selv om signalerne bliver både hurtigere og mere følsomme. Det kræver i mange tilfælde en ny måde at tænke konnektering ind i sit design eller anlæg på.

Escha tilbyder en fremragende løsning på kabel- og konnekteringsproblemet. I stedet for den klassiske ”ledningsspaghetti” tilbyder Escha konfektionerede kabelsystemer efter specifikke kundebehov. Det giver mulighed for opbygning af løsninger, der er eksakt udformet til en given opgave. Det letter både installation og service, da mulighederne for forkert installation nærmest er elimineret. Samtidigt kan ledningslængder være optimeret til formålet, så high-speed signaler ikke ødelægges af for høj dæmpning eller crosstalk.

Løsningerne har indledningsvis vist sig at være meget populære inden for jernbaneapplikationer, hvor både de fysiske- og elektriske (støj) miljøer er meget kritiske. Men de samme kvaliteter i de konfigurerede kabelløsninger er lige så interessante til automations- og andre tekniske sektorer. Escha leverer om ønsket en overstøbning af deres runde konnektorer af hensyn til beskyttelse mod indtrængning af fugt/vand og støv/kemikalier. Samtidigt kan konnektorerne mærkes efter kundeønske, så både dokumentation og sikring mod forkert montage er på plads fra starten.

LÆS også: Hans Følsgaard – Plastomløbere i Hygiejne Design
Hans Følsgaard A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger