Ny ledelse hos Alpha Akustik

Peter Michael Møller har efter 21½ år som direktør og frontfigur hos Alpha Akustik, valgt at trække sig fra direktørposten. Det betyder, at Ole Vestergaard, der sammen med Peter har været en del af den daglige ledelse i 10 år, nu indtræder i en ny rolle som adm. direktør.

Peter Michael Møller
Peter stiftede Alpha Akustik d. 1. april for 21½ år siden, for som han udtalte til vores 20 års jubilæum:

”Hvis det nu ikke går godt, kan jeg altid sige, at det var en aprilsnar.”

Det blev det langt fra. Alpha Akustik har haft vokseværk siden da og er i dag en af Danmarks største entreprenørvirksomheder indenfor akustik.

Peter har ikke kun udviklet en velfungerende virksomhed, han har også skabt en fantastisk arbejdsplads. Det har altid været en prioritet, at hans medarbejdere har det godt. Der har været højt til loftet, når vi har afholdt firmaarrangementer, og sammen har vi oplevet en masse spændende ting, hvor der altid har været en kulturel vinkel.

Det har betydet meget for det bånd, der er mellem os medarbejdere hos Alpha Akustik. Det er ikke kun en arbejdsplads. Vi er en lille familie – og det er grundet chefer som Peter og Ole.

”Nu er det tid til at give faklen videre til den yngre generation”, udtaler Peter om situationen.

Vi er derfor glade for at byde Ole Vestergaard velkommen til den nye rolle som adm. direktør og daglig leder af Alpha Akustik.

Nye spændende udfordringer for Peter
Peter stopper dog ikke sit arbejdsliv, for med et “drive” som hans, er det jo nærmest utænkeligt. Han vil kaste sig ud i nye og spændende projekter, så som at styre Alpha Lydisolering, varetage konsulentopgaver og andre opgaver indenfor akustik og lydisolering – som akustikpartner til Alpha Akustik. Derudover er han stadigvæk medejer af Alpha Akustik og nu bestyrelsesformand.

Ole Vestergaard ny adm. direktør for Alpha Akustik
Ole Vestergaard er nu adm. direktør og daglig leder af Alpha Akustik. Ole har en baggrund som civilingeniør, og har stor teknisk indsigt i akustik og akustikløsninger. Han har været en del af Alpha Akustik i 13 år, og har de sidste 10 år indgået som en del af ledelsen. Ole startede som nyuddannet og fik sammen med Peter skabt en rigtig god forretning. Derfor er det også helt naturligt, at han nu skal overtage den fakkel, Peter tændte for 21½ år siden.

Skiftet sker hurtigere end forventet, da vores veje krydsede Lars Hey, der passede ind i organisationen som salgsdirektør. Det muliggjorde, at Peter kunne forlade sin stilling før end forventet. Derfor byder vi også velkommen til Lars Hey, salgsdirektør for Alpha Akustik.

Lars Hey ny salgsdirektør for Alpha Akustik
Lars Hey er trælastuddannet og har arbejdet over 20 år i trælastbranchen. Han startede som elev og har gennem sin karriere tilegnet sig kompetencerne til at kunne besidde roller som trælastdirektør og indkøbschef. Han har uddannet sig indenfor ledelse samt salgsledelse, og har derudover en coachinguddannelse i erhvervsorganisationer. Så han har både et praktisk og et teoretisk perspektiv ift. ledelse og salg.

Missionen er klar. Der skal mere fokus på salg. Desuden skal nye afsætningskanaler identificeres, og sidst bliver den kommercielle side af Alpha Akustik udbygget – både indadtil og udadtil.

LÆS også: Alpha Akustik – Kom med til gratis seminar om akustik og arbejdsmiljø
Alpha Akustik's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *