”Save the dates” til Nordens vigtigste event inden for overfladebehandling i 2021!

Den 24.-25. marts 2021 slår Øksnehallen i København dørene op for Scandinavian Coating, Nordens største mødested for hele den nordiske overfladebehandlingsbranche. Messen afholdes for sjette gang, og den har udviklet sig til et etableret koncept med en udstilling, som viser markedets seneste produktnyheder, samt et interessant konferenceprogram. En længe ventet event, hvor branchen får mulighed for at mødes og gøre forretninger.

Planlægningen af den store begivenhed for den nordiske overfladebehandlingsbranche i 2021 er godt i gang. Vi følger naturligvis nøje udviklingen og myndighedernes råd og restriktioner, siger Björn Lindforss, projektleder fra BraMässor. Vi har også udviklet et Safe To Visit-koncept med en række forholdsregler, som vi vil tage i anvendelse for at mindske smittespredningen.

Øksnehallen, hvis historie går tilbage til tidligt i 1900-tallet, ligger kun et stenkast fra Københavns Hovedbanegård. Her mødes overfladebehandlingsbranchen i to dage for at se på produktnyheder, deltage i interessante seminarer og netværke. Messen har godt 70 udstillere, som viser de seneste nyheder fra branchen.

Der har været en stigende interesse fra både udstillere og besøgende, også uden for Nordens grænser. I år er der udstillere fra bl.a. Italien, Tyskland, Frankrig, Spanien og Polen, og arrangørerne forventer gæster fra de fleste europæiske lande.

Scandinavian Coating 2021 – stedet for dig, der vil være synlig!

  • Messen med det tilhørende konferenceprogram i København bliver noget helt specielt i 2021 og et must for alle i branchen, siger Hans Henrik Moldow, medlem af styregruppen og bestyrelsesmedlem i MAB – Maleudstyrs- og anlægsleverandørernes brancheforening. – Her kan du endelig igen møde dine kunder personligt efter alle de aflyste arrangementer. – Vi er mange, der føler, at der er god gang i udviklingen i branchen nu, og mange er ved at skulle foretage nyinvesteringer, fortsætter Hans Henrik Moldow. – Derfor tror jeg på et rekordstort besøgsantal i marts næste år.

Øget satsning på konference med internationale talere

Scandinavian Coating satser nu i endnu højere grad på at opbygge et konferenceprogram i topklasse med internationale talere. Ambitionen er, at konferencen skal være den største og førende konference i Norden for hele overfladebehandlingsbranchen. Tema for konferencen i 2021 er automation

og digitalisering samt bæredygtighed (energibesparende tiltag og miljø). For at sikre, at konferencen har de seneste nyheder og de bedste talere, har arrangørerne bag Scandinavian Coating udsendt et Call for Papers til hele sit europæiske netværk.

Vigtigere end nogensinde at netværke

Netværksdelen spiller en stor rolle, når branchen mødes. Den første aften afholdes den utroligt populære branchefest, den nordiske overfladebehandlingsbranches egen gallamiddag med underholdning og fælles middag på Carlsberg Museum & Business Center.

Se Leverandører af Overfladebehandling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *