Baron – Tagdækkermodul tager SmartMover til nye højder

I dag lancerer Baron A/S det nye tagdækkermodul til SmartMover. Tagdækkermodulet skal gøre arbejdet rundt om på landets tage mere effektivt, så tagdækkerne nemt og hurtigt kan transportere materiale rundt uden vrid i kroppen og tunge løft.

Nu er det slut med transportere tagpapruller og isoleringsmateriale rundt på en gammeldags sækkevogn, bruge ryggen til tunge, dybe løft og spænde op i kroppen for at holde vognen kørende. Det nye tagdækkermodul til SmartMover fra Baron er i dag kommet på gaden. Og det er blevet til i et helt unikt samarbejde med branchen.

”Vi er rigtig glade for at kunne lancere det nye tagdækkermodul til vores SmartMover. Modulet er blevet til i et godt samarbejde mellem os, Tagdækkernes Landsklub og Tagdækningssektionen under Dansk Byggeri. Der har altså været gode folk med under hele processen, hvor vi løbende har fået feedback, så modulet er blevet tilpasset tagdækkernes arbejde så godt som overhovedet muligt”, siger Carsten Filsø, CEO hos Baron A/S.

Let at montere, nem at bruge
Tagdækkermodulet monteres med én glidende bevægelse på den batteridrevne stenvogn, SmartMover fra Baron. Gittersiderne på modulet kan let vippes ind mod midten, så de sammen med en sikkerhedskæde sørger for at holde opretstående materiale – som tagpapruller og gasflasker – på plads. Med én enkelt bevægelse kan vingerne sættes tilbage i ret position, så det også er muligt at transportere brede materialer.

SmartMover er allerede i dag en integreret del af arbejdsdagen på mange byggepladser både i Danmark og rundt om i Europa. Og nu er det så tagdækkernes tur til at tage SmartMover med op på tagene. Tagdækkermodulet hejses nemt op på taget ved hjælp af en strop eller lignende, og på SmartMover viser en markering, hvor der kan sættes en krog fast for det optimale tyngdepunkt.

Derfor skal tagdækkerne bruge det nye modul:
1.        De behøver kun én maskine; tagdækkermodulet kan transportere forskellige typer af materialer som tagpap og isolering.
2.        Montering af modulet og justering af gittervingerne er let og foregår helt uden værktøj.
3.        Transporten rundt på taget er nem og hurtig – og de kan hastighedsjustere med én finger.
4.        SmartMover og tagdækkermodulet gør arbejdet mere ergonomisk korrekt, så tagdækkerne kan holde flere år i branchen.
5.        Der findes en masse andet tilbehør til SmartMover, som enten kan supplere modulet eller hjælpe med andre arbejdsopgaver.

Se Leverandører af Transportvogne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.