Ny Celsa direktør vil tættere på elementfabrikkerne

Magnus Lundgren, ny direktør i Celsa Steel Service Danmark, vil styrke dialogen med elementfabrikkerne. Han har strategisk fokus på bæredygtig armering til præfabrikeret beton og understøtter dermed Betonforeningens ”Bæredygtig Beton Initiativ”, der har en målsætning om halvering af CO2 i dansk betonbyggeri.

Den svenskfødte Magnus Lundgren har sat sig i direktørstolen hos Celsa Steel Service Danmark med en klar strategi. Hans fokus er fortsat styrkelse af Celsas markedsposition som førende indenfor bæredygtig armering, samt styrkelse af virksomhedens tilbehørsprogram til entreprenørerne og en opkvalificering af dialogen med landets elementfabrikanter. Magnus Lundgren er 42 år gammel, uddannet civilingeniør og startede i Celsa Steel Service i 2003. Han kommer fra en stilling som markedschef på koncernniveau med ansvar for Norden.

” En af mine vigtigste opgaver er at styrke Celsa Steel Service som den førende leverandør af bæredygtig armering i Danmark, så vi kan hjælpe flere entreprenører med at bygge mere klimavenligt. Vi har også stort fokus på vores tilbehørssortimentet, så vi kan optimere entreprenørernes løsninger, logistik og effektivitet bedst muligt. Celsa skal her være en solution provider, der leder udviklingen indenfor 3D og digitalisering. Men også elementfabrikkerne er et vigtigt strategisk indsatsområde for os”, fortæller Magnus Lundgren. Han vil hjælpe elementfabrikkerne med at understøtte betonforeningens ambitioner i det såkaldte ”Bæredygtige betoninitiativ”, der lægger op til en halvering af CO2 udledningen fra betonbyggeri de næste ti år.

Hans fokus på CO2 reducering i præfabrikeret beton, bliver hilst velkommen på betonfabrikken Give Elementer A/S.

”Vi understøtter Betonforeningens anvisninger i Bæredygtig Beton Initiativ, som har fremlagt 35 forslag til, hvordan man reducerer CO2 udledningen i dansk byggeri. Derfor har vi også hos Give Elementfabrik øje for den markante CO2 reduktion, vi som elementproducenter kan hente fra bæredygtig armering til vores præfabrikerede elementer”, siger Henrik Skytte Damø, direktør for Give Elementfabrik. ­­

Armering fra Celsas produktion i Ølstykke udleder kun 473 kg CO2 pr ton stål, sammenlignet med LCA-byg´s standardværdi på 750 kg, der anvendes blandt danske rådgivere. Med en besparelse på 277 kg CO2 pr tons, sparer man med Celsa armering derfor 37% CO2 på armeringsprojektet.

LÆS også: Celsa Steel Service – CO2-venlig armering løfter Jönsson på ambitiøs klimastrategi
Celsa Steel Service A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger