Nederman – Optimer din industrielle luftrensningsløsning

Sådan undgår du dyre driftsstop med online overvågning

MCP SmartFilter-systemet kombinerer førende filtreringsteknologier på en måde, der sikrer forbedret luftkvalitet, færre driftsomkostninger og en sikrere arbejdsplads. Sensorer og styringer overvågner kritiske komponenter for at holde systemet kørende pålideligt og effektivt. Med abonnementer på fjernovervågning, service og support kan du tage styringen over din industrielle luftfiltrering.

MCP SmartFilter kan tilpasses, så det matcher kundens specifikke behov med en luftstrøm på op til 28.000 m3/t. Det modulære design muliggør uafhængige løsninger samt løsninger med flere filtre, hvor der er behov for det. Har du særlige behov, f.eks. begrænset gulvplads eller lav højde? Med et fleksibelt design, bl.a. modulær konstruktion, adskillige filtermedier og konfigurationer, samt et bredt udvalg af muligheder og tilbehør kan din MCP SmartFilter-enhed leveres med løsninger, der er tilpasset dine unikke behov.

Fra et løst skøn til filtreringsfakta med fremtidssikret teknologi og support, når du kombinerer MCP SmartFilter og digital indsigt. Systemet har det samme design over alt i verden, så du kan få den bedste vedligeholdelse og support. Det overholder globale direktiver, hvilket især er vigtigt ved anvendelsesområder, der indebærer brændbart støv (ATEX/NFPA). Undgå dyr nedetid med forebyggende vedligeholdelse, til tiden.

MCP SmartFilter-løsningen er optimeret til at have en lang filterlevetid, ukompliceret vedligeholdelse, lave ejerudgifter og effektivt beskytte både medarbejderne og fabrikken.

Læs mere her

LÆS også: Nederman – Hvad er brændbart støv, og hvordan fører det til støveksplosioner?
Nederman Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *