Ny ultrakompakt CO2-køleanlæg

Bæredygtig køleløsning til mindre dagligvare- og discountbutikker sætter nye standarder inden for branchen

Den nye MiniBooster fra Advansor er udviklet specielt til mindre dagligvare- og discountbutikker, men kraftfuld nok til en lang række applikationer.

Den leverer op til 45 kW kølekapacitet og optager ikke mere plads på gulvet end en europalle.

Med sit ultrakompakte format er den opdaterede MiniBooster designet til at passe ind og kan placeres i et hjørne eller anvendes udendørs, og den kan leveres med et kabinet for at reducere støjniveauet.

Nyt udvælgelsesværktøj

Som kunde hos Advansor har du adgang til et nyt og brugervenligt værktøj, som gør det nemt at vælge den rigtige MiniBooster. Værktøjet indeholder 27 forskellige kompressorkonfigurationer og tre mærker af styringer og dermed 82 varianter. Det er også muligt at vælge optioner og moduler som varmegenvinding, kabinet, chillermodul og gaskøler. Du får prisen med det samme, og den maksimale leveringstid er fem uger. Tyve high-runners kan leveres direkte fra lager.

CEO Kristian Breitenbauch udtaler: “MiniBooster er et af vores mest populære produkter. Vi har fået en masse erfaring efter at have bygget mere end 1.000 enheder, og vi følte, det var tid til at sætte en ny standard. Så det har vi gjort. Som det mindste køleanlæg på markedet er alt ved MiniBooster ultrakompakt – ikke bare størrelsen, men også udvælgelsesprocessen, støjen, prisen og leveringstiden. Det sætter en ny standard at have en række enheder på lager, herunder egnede gaskølere og kabinetter.”

Klimavenligt naturligt kølemiddel

Som alle Advansor anlæg bruger MiniBooster CO2 som kølemiddel. CEO Kristian Breitenbauch forklarer: “CO2 er et naturligt kølemiddel og påvirker derfor hverken klimaet eller miljøet. Vi har et stærkt fokus på at udvikle energieffektive anlæg, som sikrer det lavest mulige energiforbrug. Til små og store racks. Der er ingen tvivl om, at kemiske kølemidler bidrager enormt til den globale opvarmning, og det bedste alternativ er at bruge naturlige kølemidler. Ud over de åbenlyse positive virkninger med hensyn til energieffektivitet og energiforbrug er CO2 hverken giftigt eller brændbart, det skader ikke drikkevandet, og det påvirker ikke ozonlaget.”

Ingen vibrationer eller støj

MiniBooster har også fået nogle vigtige tekniske opdateringer. Teknisk direktør Kenneth Bank Madsen forklarer: “Vi har forbedret en masse detaljer, og 80 % af alle rørene er nydesignede. Takket være filtre er den nye og forbedrede MiniBooster mere modstandsdygtig over for snavs. Vi har installeret en varmeveksler på sugerøret for yderligere at øge sikkerheden og reducere risikoen for væskedannelse. Desuden har vi tilføjet invertere på både køle- og frostkompressorer, og vi har tilbragt timevis i laboratoriet for at sikre, at anlægget er ekstremt robust over for vibrationer. Vi har valgt en anden FoU-tilgang for at reducere vibrationer til et ultralavt niveau.”  

Alt i den opdaterede MiniBooster er forprogrammeret og defineret af Advansor som en plug-and-play-løsning.

Se Leverandører af Køleanlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *