ELTECHNO – Lad os overvåge dit vandværk

e3water er en IoT enhed dedikeret til mindre vandværker der ønsker at få digitaliseret deres proces, men uden at skulle lave store investeringer. På den eksisterende proces på vandværket monteres e3water, og giver derved mulighed for overvågning af værkets nøgleparametre og funktioner såsom….

  • Vandtryk
  • Vandflow og pumpet mængde
  • Niveau i rentvandstank
  • Forbrugt mængde skyllevand
  • Overvågning af adgangsdøre, inspektionsluger og råvandsstationer
  • Afstilling af alarmer på vandværket
  • Forbrugt energiforbrug

Enheden lejes på månedsbasis af ELTECHNO ApS som sørger for opsætning og al vedligehold af systemet.

Med e3water er du til enhver tid kun få klik væk fra at kunne se driften på vandværket, og sker noget utilsigtet orienteres brugerne øjeblikkeligt pr. sms eller email. Data logges og kan analyseres således optimering, vandspild og energiforbrug er helt optimalt.

Se mere på www.e3water.dk

ELTECHNO's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *