SICK – Berøringsfrie sikkerhedsafbrydere IME2S

Nem og sikker positionsovervågning op til PL d

De induktive sikkerhedsafbrydere i produktfamilien IME2S anvendes til sikker positions- og områdeovervågning. Byggeformen i M12, M18 eller M30 hus og de mange forskellige tilslutningsvarianter sikrer optimal integration i maskindesignet.

IME2S giver en høj driftsikkerhed fordi de arbejder berøringsløst, de er slitagefri og samler hverken fugt eller støv. Induktive sikkerhedsafbryderne aktiveres af metaller, f.eks. på maskiner og har ikke brug for en separat udløser for at udfører deres overvågningsopgaver.

Med et reaktionsområde på 4 mm til 15 mm opnår IME2S store indbygningstolerancer, der gør montage og justering lettere. IME2S kan tilsluttes til en sikker styringsløsning via selvovervågende transistorudgange (OSSD’er) og yder derfor stor sikkerhed med et PL d sikkerhedsniveau (EN ISO 13849).

LÆS også: SICK – Fremtidens maskinvision byder på Deep Learning
SICK A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *