Hoyer – Produktnyhed – World Efficiency Motors

Med lanceringen af World Efficiency Motor tilbyder Hoyer Motors nu flere muligheder for globale OEM’er. Den nye serie af motorer er designet til at opfylde forskellige krav til effektivitet og mekanik på tværs af markeder.

Med lanceringen af World Efficiency Motor tilbyder Hoyer Motors nu flere muligheder for globale OEM’er. Den nye serie af motorer er designet til at opfylde forskellige krav til effektivitet og mekanik på tværs af markeder.

“Vi har udviklet en motor, som kan bruges på de fleste markeder. Motoren er særligt attraktiv for vores globale OEM-kunder, der ønsker at optimere deres forsyningskæde og bruge den samme komponent på tværs af deres nøglemarkeder. Det er en international motor, der lever op til nationale standarder,” siger Ketil Vesterlund, CCO, Hoyer.

Læs mere her

LÆS også: Hoyer – Opdaterede energikrav til elektromotorer på vej
Hoyer A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *