Garmin – Gør din telefon til en fishfinder med Garmins nye kastbare ekkolod, Striker Cast

STRIKER™ Cast – en kastbar fishfinder, der leverer ekkolod trådløst til en smartphone eller tablet. Ingen båd? Intet problem. STRIKER Cast er en alsidig ekkolod-enhed, som lystfiskere kan tage med overalt. Kast den bare ud fra, hvor fisken bider den dag – banken, en havnekaj eller endda fra en kajak – for at se fisk og struktur i skarpe detaljer i den gratis STRIKER Cast-app, der er kompatibel med både Apple®- og Android™ -enheder. Med STRIKER Cast kan lystfiskere endda oprette deres egne fiskekort2 for et endnu mere detaljeret kig på det område, de fisker.

”Nu mere end nogensinde finder forbrugerne måder at tilbringe mere tid udenfor på at nyde det store udendørs, og for mange inkluderer det fiskeri,” sagde Dan Bartel, Garmin vice president of global consumer sales. “Uanset om du er ny inden for sporten eller en erfaren lystfisker fiskende fra kyster, kaje eller moler, vil STRIKER Cast hjælpe dig med at identificere struktur og fisk lige fra din håndflade.”

STRIKER Cast er designet til brug i ferskvand eller saltvand (og endda til isfiskeri) og leverer fremragende ekkolodsydelse på både lavt og dybt vand – fra mindre end 60 cm. til 45 m. – og vil trådløst streame ekkolods- og vandtemperaturdata fra op til 200 meter væk. Den leverer letforståelige traditionelle 2-D ekkolods- og isfiskerblitztilstande med justeringsindstillinger for forstærkning, rækkevidde og mere. Lystfiskere kan endda aktivere fiskeikoner for at se mere realistiske billeder af fiskemålene og deres dybdeaflæsninger direkte i appen, så det er nemt at vide nøjagtigt, hvor snørren skal smides.

Med en indbygget GPS, kan fiskere øjeblikkeligt oprette deres egne kort med 1 fods konturer – og huske det fantastiske sted, de fandt – ved hjælp af Quickdraw Contours-software, et gratis, brugervenligt værktøj, der giver brugerne mulighed for øjeblikkeligt at oprette et personligt HD-kort på ethvert vandområde. De indsamlede data kan gemmes i STRIKER Cast-appen, og lystfiskere kan uploade, downloade eller gennemse indsamlede Quickdraw Contours-data fra andre brugere fra Garmins Quickdraw™ Community.

LÆS også: Ny skumcentral på Oliehavnen i Aalborg er klar
Garmin – Gør din telefon til en fishfinder med Garmins nye kastbare ekkolod, Striker Cast's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *