Gnistfang fra Nordfab er et økonomisk stærkt valg

Gnistfang fra Nordfab er et økonomisk stærkt valg for sikkerhed mod Brand i Filtersystemer. Gnistfanget har bevist sit værd overalt i Europa. Læs mere om Gnistfanget på Nordfab.com

Nordfabs gnistfang  er en meget enkel og økonomisk metode til brandforebyggelse i et støvfilter.

Monteres ved brug af Plasmaskæring / Svejsninger og slibe arbejde.

Vigtigt: Gnistfanget er ikke et erstatningsprodukt for , certificeret gnistdetektering eller  nogen form for ATEX Produkt.

Leverandører af filterruller

Nordfab gnistfang installeret som en del af et procesventilationssystem, reducerer i høj grad muligheden for at gnister når frem til cykloner og filterenheder, og dermed risikoen for brand.

Gnistfældens effektivitet er baseret på et simpelt princip – ved at nedsætte lufthastigheden gennem Deflektor / Afviser placeret indeni gør at gnister og varme spåndele til at køle ned og forblive i Gnistfanget. Gnistfanget kan tømmes og serviceres Der er ingen bevægelige dele, og der kræves ingen strøm for, at gnistfælden kan fungere .

Hurtig og nem installation samt rengøring :

Nordfab gnistfang monteres nemt med QF Spændebånd til vores QF Rørsystem. Hurtig installation af rørsystem uden brug af værktøj og besparelser af time forbrug under installationen. Nordfab Gnistfang kan nemt tilpasses alle rørsystemer med en Adapter. Gnistfanget kan nemt serviceres eller efterses takket være QF Spændebåndet og fjernes let fra rørsystemet, og derefter rengøres for diverse fremmedlegemer der er blevet optaget i gnistfanget. Ingen værktøj er påkrævet under vedligeholdelsesarbejdet.

For at få optimal funktion fra gnistfælden, anbefaler vi en afstand fra 2 til 3 meter til bøjninger eller grenrør  på gnistfælden. Dette er for at undgå turbulens og mindske effekten på gnistfanget. Beregnet hastighed for gnisfanget er 8-25 m / s. Luftstrømningsretningen er markeret på gnistfanget. Gnistfanget er fremstillet af galvaniseret stål T = 0,9 mm eller rustfrit stål i kvalitet SS304 med samme tykkelse. De tilgængelige størrelser er mellem Ø 100 – 710 mm.

Vi er i stand til at fremstille mange af vores produkter til brugerdefinerede specifikationer. Hvis du har brug for en særlig tilpasning med hensyn til dimensioner eller til flange / hulmønstre, bedes du kontakte os for flere informationer.

LÆS også: Nordfab – Ikke bare sikkerhed for ansatte er der focus på
Nordfab Europe A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger