Nordfab Europe A/S


Industrivej 13
9550 Mariager
Tlf.: +45 86471100
E-mail: jesper.kjeldsen@nordfab.com

www.nordfab.com

Kompetencer: Kanalsystemer, Rørsystemer, Ventilationskanaler

Efter sammenlægning af Nederman Manufacturing A/S og Industri Ventilation A/S, er Nordfab Europe A/S med hovedsæde i Assens 9550 Mariager genopstået.

Nordfab Europe A/S er en del af Nordfab med produktion i USA – Thailand – England – Danmark.

Etableringen af Nordfab Europe A/S betyder at Nordfab nu er yderligere repræsenteret på verdenskortet. Nordfab Thailand, dækker det asiatiske marked, England og Danmark vil dække det Europæiske marked samt USA vil dække det amerikanske marked.

Diverse marketing værktøjer, som er blevet udviklet af specielt Nordfab i Nord Amerika, vil efterhånden blive ændret til europæiske standarder og introduceret på markedet.

Disse værktøjer, samt hurtig og pålidelig levering, er de vigtigste forudsætninger for succesen hos Nordfab Europe A/S i dag.

Produktionen af standard komponenter vil være hos disse fire selskaber som har den nødvendige teknologi og kapacitet til produktion af QF rørsystemet. Lagerføring af standard rør, samt produktion af specielle komponenter vil efterhånden blive etableret indenfor de forskellige Nordfab virksomheder.

Det QF rørsystem som vi kender i dag fortsætter og produkt sortimentet udvides til også at være FB rørsystem – 2 og 3mm lakeret rørsystem, samt højvakuum rørsystem.

Visse af disse systemer er også tilgængelige i rustfrit stål.

Cookie-indstillinger