Ugens produkt – Nordfab rørsystemer til procesventilation og støvopsamling

Industrielle rør til en lang række formål

Nordfab Europe leverer rørsystemer til en lang række industrier til opsamling af støv og dampe:

  • Nordfab® Quick-Fit®-rørsystemet anvendes i en lang række brancher, fra cementproduktion til fødevare- og medicinalproduktion, i anlæg af alle størrelser – fra store produktionsvirksomheder til små laboratorier og træværksteder – næsten alle steder, hvor fjernelse af støv er påkrævet. Sammen med de unikke valsede ender på komponenterne sikrer QF-spændebåndet hurtig og nem installation eller afmontering. Få mere at vide om fordelene ved QF-rør.
  • Nordfabs forseglede Quick-Fit-rør (QFS) er en uovertruffen løsning til olietåge og skærevæske samt alle andre almindelig støvudsugningsopgaver. Ud over svejsede sømme er bøjninger, grenrør, overgangsrør og alle andre komponenter, der har enten punktsvejset eller tilhamret samling, forseglede med en 2-pack epoxy.
  • Nordfab FB-rørsystemet anvendes også i en lang række brancher. Det har en flad kant, også kendt som en enkelt kant eller overkant, på tilslutningsenderne.
  • Nordfabs rørsystemer med højvakuum anvendes til formål med højvakuum og lav luftstrøm, der bruges til at opsamle, transportere og filtrere dampe, støv og andre partikler.
  • Nordfab 2 mm og 3 mm rør i blødt stål kan anvendes til generelle anvendelser, hvor der kræves tungere rør end QF. Mange komponenter fås med malede overflader.

Kontakt Nordfab Europe for at få yderligere oplysninger.

LÆS også: Nordfab – Opdateringer til vores HiVac-produktsortiment
Nordfab Europe A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger