Ny længde af Nordfab Quick-Fit® rør

Nordfab Europe er stolte af at kunne meddele at vi som svar på kundernes efterspørgsel nu kan tilføje 2 meter lasersvejste rør til vores eksisterende produktsortiment. Den nye rørlængde på 2 meter vil være tilgængelig fra Ø80mm til Ø400 mm i materialetykkelser fra 0,6mm til 2,0mm.
Alle vores produkter føres i galvaniseret stål, rustfrit stål, sort stål og aluminium.

”2 meter lasersvejste rør giver vores kunder en ny mulighed for at være mere effektive ved større projekter og en bedre mulighed for optimering i forbindelse med installationer. Ved at have færre samlinger er Nordfab Rørsystemer blevet endnu hurtigere i forbindelse med montager”, siger Peter Åberg, Administrerende direktør Nordfab Europe A/S.

Længden på 2 meter vil være tilgængelig på hele EMEA-markedet som en værdifuld tilføjelse til vores eksisterende produktsortiment.

Kontakt din Nordfab-sælger for mere information om, hvordan du afgiver en ordre.

LÆS også: Ugens produkt – Nordfab rørsystemer til procesventilation og støvopsamling
Nordfab Europe A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger