Nordfab forstærker sin salgsorganisation i Skandinavien og Baltikum

Nordfab forstærker sin salgsorganisation i Skandinavien og Baltikum

Nordfab Europe A/S, producent og leverandør af industrielt ventilationstilbehør, har ansat Tomas Hougaard som ny sælger med ansvar for Norden og Baltikum.

Tomas har en gedigen baggrund indenfor processventilation og han er tilbage i 1990’erne udlært som smed på Nordfab. Tomas har siden arbejdet hos forskellige virksomheder, og kommer fra en stilling hos Donaldson, hvor han var Area Sales Manager for Danmark og Finland. 

”Vi er utroligt glade for, at Tomas har valgt at vende ”hjem” til os på Nordfab. Vi har en ambition om at vokse og forstærke vores position, og samtidig skabe endnu stærkere bånd til vores kunder og samarbejdspartnere. Med Tomas på holdet, og hans baggrund, giver det os endnu bedre muligheder for at fokusere på vores kerneområder”, udtaler Peter Åberg, MD for Nordfab Europe A/S.

”Jeg er meget taknemlig for at få muligheden for at vende ”hjem” til Nordfab, og jeg ser meget frem til at arbejde med vores produkter og forbedre distributionen af rørtilbehør til eksisterende samt nye kunder og derved forstærke, det i forvejen, stærke brand som Nordfab er”, fortæller Tomas Hougaard, nytiltrådt Area Sales Manager for Nordfab Europe A/S.

For mere information, venligst kontakt:

Peter Åberg, MD Nordfab Europe A/S (peter.aberg@nordfab.com) +46 706 01 89 04

Om Nordfab

Nordfab er førende leverandør og producent af rørsystemer til støv-, dampe-, gas-, og røg samt industriel ventilation. Virksomheden blev grundlagt i 1973 i Danmark og har dermed været producent og leverandør af produkter og tjenester indenfor ”Clean Air” branchen i 50 år. I dag har Nordfab produktionsfabrikker i Danmark, Storbritannien, USA, Thailand og Australien og arbejder med et dedikeret salgs- og supportnetværk over hele verden. I Assens, ved Mariager, produceres Quick-Fit system, Quick-Fit Sealed system, FB system samt høj vakuumssystemer i galvaniseret stål, rustfrit stål eller 2 mm & 3 mm sort stål. Besøg www.nordfab.com for mere information.

LÆS også: Nordfab – Ny længde på det populære Quick-Fit-rør
Nordfab Europe A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger