FHS – Antibakteriel gulvbelægning virker også mod Covid-19

men hvor længe og hvor godt virker det?

Antibakterielle måtter og gulvbelægning er nu Covid-19 testet og testen viser, at de kan reducere risiko for kontaminering med 97%.

I juli sendte vi et nyhedsbrev ud om antibakterielle måtter ”God hygiejne starter på gulvet – og giver ekstra sikkerhed i sommerferien”. Det er selvfølgelig ikke kun i sommerferien, at det giver ekstra sikkerhed – det virker hele året! Men for at sikre at det stadig er lige effektfuld, tilbyder vi nu en service/sikkerhedsaftale. Når vi tilser måtten og måler dens trykværdi en gang om året, kan vi konstatere om den stadig virker efter hensigten.

Normalt er levetiden på måtterne mellem 3-5 år, men det afhænger af både trafik og generel forbrug, så ved at checke måtten sikre vi, at de bliver skiftet når de ikke længere lever op til de antibakterielle mål, men heller ikke før!

Vi kan også tilbyde Push Pads, som er udviklet med udgangspunkt i samme antibakterielle teknologi som måtten, men som bruges på f.eks. døre, se nyhedsbrevet: Beskyt simpelt de mest udsatte steder – også døren til kantinen og toilettet. De er på samme måde med til at nedsætte risikoen for at bringe smitte videre – og reducerer ligeledes risikoen med 97%

Se Leverandører af Måtter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *