SEW-EURODRIVE – Vinder af Handling Award 2020

SEW-EURODRIVE modtog Handling Award 2020. Virksomheden tog tredjepladsen i kategorien “Automation / Drives and Controls” med MOVIKIT® AntiSlosh softwaremodulet til den nye Movi-C automationsplatform. Modulet bruges til at reducere vibrationer under åben transport af væsker i produktionsprocessen.

Ved transport af væsker i åbne beholdere, f.eks. ved produktion eller under påfyldning er der en risiko for, at væsken svinger op og løber over på grund af den cykliske drift. Dette kan føre til forseglingsproblemer eller forurenede beholdere, der genererer afvisninger og dermed reducerer operatørens samlede udstyrseffektivitet (OEE). Hvis dette kompenseres ved lavere accelerationer og lavere cyklushastigheder, sænkes produktionsudbyttet.

Med MOVIKIT® AntiSlosh softwaremodulet fra SEW-EURODRIVE oprettes optimale bevægelsesprofiler baseret på intelligent koordinering med væskens fysiske egenskaber. Beregningen af ​​den ideelle cyklustid muliggør produktion med maksimal ydelse, kombineret med spildbeskyttelse.

Takket være den renere påfyldning med en optimeret, intermitteret transport af åbne væsker og det reducerede spild, opnås en stigning i maskinens ydeevne på op til 25%. Spildbeskyttelsen sikrer hygiejnisk transport af væskerne og reducerer rengøringsindsatsen i maskinmiljøet med op til 20%. Forseglingens kvalitet øges, fordi tætningsfladerne altid forbliver rene, hvilket også gør at producenten undgår tilbagekaldelse på grund af forurening.

MOVIKIT® AntiSlosh anvendes i en række forskellige industrier, herunder fødevare- og drikkevareindustrien samt den farmaceutiske og kemiske industri.

LÆS også: SEW-EURODRIVE – LSPM motorer også til det kinesiske marked
SEW-EURODRIVE A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *