Ny miljøvenlig hånd- og overfladedesinfektion hos Lemvigh-Müller

Lemvigh-Müller har indgået et spændende, strategisk samarbejde med en ny spiller på markedet indenfor hygiejne og desinficerende produkter. Danish Clean Water har lanceret et både effektivt og skånsomt middel i kampen mod bakterier og vira: Neuthox.

Vi står midt i en pandemi, hvor høj håndhygiejne og hyppig desinfektion af overflader er vigtig for at forebygge og mindske smittespredning. Mange oplever dog tørre hænder pga. de mange håndvaske og hyppige afspritninger. Med Neuthox vil tørre hænder blive et langt mindre problem, det har nemlig en lav PH-værdi på kun 6. Samtidig indeholder det ingen skadelige kemikalier. Faktisk er Neuthox så neutralt, at det ikke – hvis det spildes – efterlader pletter på gulve, borde, stole, tøj, tekstiler mv.

Nem, effektiv og miljøvenlig hygiejne

Selvom det er skånsomt mod hænder og overflader, er Neuthox yderst effektiv i kampen mod bakterier og vira – Neuthox dræber 99,999% af bakterier. Neuthox bliver fremstillet via elektrolyse, der konverterer salt, vand og strøm til en effektiv desinfektionsvæske, det er et mix mellem hypoklorit og hypoklorsyre. Hypoklorsyre er så effektiv, at der kun kræves 0,05 % for hånddesinfektion og 0,02 % for overfladedesinfektion, hvilket betyder, at det er komplet ufarligt at håndtere. Neuthox er derfor ideelt i fx institutioner, hvor børn også skal desinficere hænder flere gange dagligt.

Kan anvendes på alle overflader

Neuthox er godkendt af både Miljøstyrelsen og Fødevarestyrelsen, og kan anvendes på alle gængse overflader. Selvom Neuthox indeholder en lille mængde klor, bleger det ikke, men du vil opleve en svag duft af svømmehal/wellness når du anvender produktet. Dette fordi produktet reagerer mod de bakterier det bekæmper, så: jo kraftigere duft, des flere bakterier har Neuthox bekæmpet. Husk altid at desinficere overflader og hænder hyppigt.

Se Leverandører af Desinfektionsmidler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *