Saint-Gobain Abrasives – Forbrugsmaterialer til service-, karrosseri- og lakværksteder

Som en af de førende producenter på området for vedligeholdelse, reparation og klargøring af biler, leverer NORTON skære-, slibe- og klargøringsprodukter til professionelle plade og lakværksteder og klargøringscentre.

Kombinationen af produkter i høj kvalitet, lang erfaring og viden om professionelle slibesystemer – fra fjernelse af lak til  overfladebehandling og polering – gør NORTON i stand til at opfylde alle krav inden for området.

NORTON er kendt for sit høje niveau inden for produktudvikling. Intensiv forskning og udvikling forbedrer løbende produktporteføljen, og finder nye løsninger på, hvordan produktivitet og effektivitet kan øges, samtidig med at sikkerheden og miljøhensyn er i fokus.

I 2019 var Saint-Gobain Abrasives A/S den stolte medstifter af – og nu aktivt medlem i SEAM – et initiativ, som samler styrkerne med andre slibeproducenter for at implementere fælles mål og støtte bæredygtig vækst i produktion og distribution.

LÆS også: Saint-Gobain har genopfundet hjulet – Light comfort grinding
Saint-Gobain Abrasives A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *