Danfoss – Deltag i vores store julekonkurrence

vær med i lodtrækningen om en gavekurv til én heldig vinder

2020 var et specielt år for os alle. Covid-19 har sat en stopper for meget og især de personlige møder har måttet finde alternative veje. Trods det, har vi haft gode dialoger med vores kunder og partnere, om hvordan vi bedst kan løse jeres behov med vores produkter og løsninger.

Mellem jul og nytår har vi skruet ned for vores produktion på vores fabrikker, men husk at vores salgskontor stadig har åbent på almindelige hverdage. Hvis du har brug for hjælp, kan du derfor roligt kontakte os på kundeservice.dk@danfoss.com eller på tlf. 6991 8080.

Vi er sikre på, at 2021 vil bringe flere positive oplevelser med vores kunder og samarbejdspartnere. Vi vil derfor benytte denne anledning til at takke alle vores kunder, samarbejdspartnere og andre interessenter for et særligt godt samarbejde. Vi håber at næste år kan indbyde til flere arrangementer, som vi kender det.

Husk at deltage i vores julekonkurrence, hvor du ved blot at tilmelde dig til vores nyhedsbrev kan deltage i konkurrencen om en lækker gavekurv. Vi trækker lod om én heldig vinder og vinderen får direkte besked via mail den 4. januar 2021

se mere her

Se leverandører inden for termostater her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *