Spar penge med Lenzes Smart Motor og nye Conveyor Calculator

Anvender du horisontal conveyor teknologi i dine maskiner? Med Lenzes Smart Motor og nye Conveyor Calculator kan du spare penge på både engineering, kabler, kabinetplads og meget mere. Nysgerrig? Så tilmeld dig Lenzes webcast onsdag 9. december.

Denne webcast med Lenze er væsentlig for dig, hvis horisontal conveyor teknologi er del af dit samlede system i dine maskiner – og du anvender snekkegear og kontaktorer. På bare et par minutter viser vi dig, at disse angiveligt billige komponenter er for dyre i den samlede omkostningsanalyse.  Med vores Smart Motor og den nye Conveyor Calculator venter et stort besparelsespotentiale. Ofte drejer det sig om flere tusinde euro i et projekt.

Med Lenze får du en conveyor teknologi, der betaler sig.  Du kan allerede nu bruge dette link til at estimere dine mulige besparelser. Tilmeld dig vores webcast med dette link og høre meget mere om baggrunden og de tekniske detaljer.  Webcast finder sted på onsdag 9. december kl. 13.30-14.30. 

LÆS også: Udtalelse fra Christian Wendler, CEO hos Lenze om aflysningen af SPS 2020 messen
Lenze A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *