SICK – Sikkerhedslås med transponderovervågning

Sikkerhedslåsen TR110 Lock giver maksimal sikkerhed for dør- og låsovervågning i forbindelse med farlige maskinområder. Dette er en enhed med en låsekraft på 3.900N og en udløser med højt kodetrin (EN ISO 14119), hvilket betyder stor driftssikkerhed selv når stor låsekraft og høj manipulationsbeskyttelse er påkrævet. Sikkerhedslåsen TR110 Lock kombinerer det bedste fra gennemprøvede teknologier: Fra transponderteknologiens høje grad af manipulationsbeskyttelse til overvågning af udløseren og den mekaniske lås’ store styrke og pålidelighed.Sikkerhedslåsen TR110 Lock kombinerer det bedste fra gennemprøvede teknologier: Fra transponderteknologiens høje grad af manipulationsbeskyttelse til overvågning af udløseren og den mekaniske lås’ store styrke og pålidelighed.

Med de selvovervågende halvlederudgange (OSSD’er) opnås et PL e sikkerhedsniveau (EN ISO 13849) hvilket betyder en maksimal sikkerhed – både for dør- og låsovervågningen. Sikkerhedslåsen kan udløses i tre retningen, så den er let at montere. I produktprogrammet findes versioner med flugtoplåsning hvilket betyder at man altid har mulighed for at kommer ud af det farlige område. Der findes også varianter med to lampetrykknapper så styresignaler som f.eks. døroplåsningsanmodning eller nulstilling kan udløses direkte på sikkerhedsafbryderen.

Se mere her

LÆS også: SICK – Berøringsfrie sikkerhedsafbrydere IME2S
SICK A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *