Armatec – RTK® er et stærkt internationalt brand indenfor fremstilling af ventiler og aktuatorer

– med deres innovative og intelligente løsninger er sikkerhed, præcision og effektivitet altid i fokus.

Ved anvendelse af REact DC-PoP, kører ventilen i tilfælde af strømsvigt til en forudbestemt yderstilling, enten åben eller lukket. Aktuatoren benytter kondensatorer, som kan gennemgå mere end 500.000 opladningscyklusser, til nødlukningsfunktionen. Aktuator og derved også ventil genoptager automatisk driften, så snart anlægget vender tilbage til normal drift. Efter systemfejl genvindes fuld funktionsstyrke indenfor blot 60 sekunder!

LÆS også: Hos Armatec fandt vi hvad vi søgte!
Armatec A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *