Aquasense – Større driftssikkerhed med Nolta Level Switch

En level switch bruges blandt andet i pumpestationer og pumpebrønde som en ekstra sikkerhed, hvis niveaumåleren går i stykker, og pumpen ikke starter. Med en level switch fra Nolta behøver du ikke bekymre dig om fejlalarmer og udskiftning i pumpebrønden.

Aquasense er dansk forhandler af level switches fra Nolta, som er designet til at være langtidsholdbare og styrke driftssikkerheden. En level switch er i princippet en simpel konstruktion, som består af en bold, der flyder på vandet og vipper rundt, og en vippe-switch. Alligevel skiller level switchen fra Nolta sig væsentligt ud.

Unik konstruktion sikrer længere levetid 
Hele konstruktionen i Noltas level switches er støbt op, så der ikke er nogle bevægelige dele. Der er ingen interne kabler, der knækker, snor sig rundt, eller på anden måde kan blive ødelagt. Opstøbningen betyder også, at der ikke trænger vand eller gas ind. Det har afgørende betydning for holdbarheden, fordi mere end 20 procent af ødelagte level switches bliver ødelagt af H2S (svovlbrinte).  

Desuden er kontakterne belagt med guld. Det sikrer en god kontakt, hver gang, også for lavenergi-elektriske kredsløb som PLC-indgange. Det er ofte for stor modstand i kontakten, der er skyld i, at en konkurrerende level switch fejler. Og guldet hjælper også, hvis der imod forventning skulle komme lidt H2S gas ind, idet guld ikke reagerer med H2S.

Spar ikke på kvaliteten
Det kan ikke betale sig at spare på kvaliteten på et instrument, der i forvejen næsten ingenting koster. Bare én fejlalarm eller fejlfunktion, der kræver, at en mand kører ud, kan betale for 100 nye level switches. Derfor anbefaler vi altid, at du investerer lidt ekstra i et kvalitetsprodukt.

LÆS også: JCH – Nye dimensioner Målerbeslag med kontrollerbar kontraventil
Aquasense – Større driftssikkerhed med Nolta Level Switch's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger