Termisk overvågning fra Elma Instruments A/S…

Elma Instruments er FLIR masterdistributør i Danmark, Sverige og Norge – men vidste du, at vi også leverer hele det store FLIR Thermal Security produktprogram? Nogle af de mange applikationer er f.eks. tyveri­sikring, perimetersikring, byggepladsovervågning, brandovervågning, grænsekontrol, feber-screening m.m.

FLIR er kendt som verdens største og førende producent af termiske produkter til mange forskellige applikationer og brancher – en af disse applikationer er termisk overvågning. Det store FLIR Thermal Security program indeholder flere forskellige kamera-serier til termisk overvågning samt en kombination af almindelig video overvågning kombineret med termisk overvågning.

FLIR’s termiske overvågningskameraer leverer uovertruffen billedkvalitet både dag eller nat, kameraerne er robust bygget, og velegnet til både indendørs og udendørs installationer. Du kan frit vælge mellem bullets, domes samt faste eller PTZ-kameraer, som alle er designet til at fungere problemfrit med diverse video management software (VMS), så du er sikker på en overlegen brugeroplevelse i hele produktets levetid.

Thermal Security kameraerne leveres med forskellig termisk opløsning og dermed billedkvalitet, samt mange forskellige linser der kan vælges afhængig af hvor stort et område kameraet skal dække eller hvor langt det skal kunne ”se”. Ring til vores eksperter på 7022 1000 hvis du er interesseret i FLIR Thermal Security, eller tjek www.elma.dk for en produktoversigt samt brochurer over de mange tilgængelige produkter…

LÆS også: Elma – Personbeskyttelse ved antenne-arbejde, også på 5G sendere
Elma Instruments A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.