Aquasense ApS – Instrumenterings Servicetekniker – Vand og spildevand

Til Aquasense søger vi en dygtig servicetekniker, der har lysten og evnerne til at arbejde selvstændigt med programmering, installation og servicering af måleinstrumenter indenfor vandmiljø og vandbehandling. Hjemmeside: www.aquasense.dk.

Vi importerer kvalitetsmåleinstrumenter fra Europa og USA, blandt verdenens førende producenter. Vores force er et højt vidensniveau, og at vi er meget løsningsorienterede. Du vil beskæftige dig med de nyeste teknologier inden for måleteknik og digital kommunikation. Vi arbejder med flow-, niveau-, turbiditetsmåling og online vandanalyse.

Vi har en bred kontaktflade til både kunder og leverandører, og din dagligdag vil bestå af en kombination af service/reparation, både på værkstedet og sparring med eksterne sælgere. Arbejdet er selvstændigt og kræver at du selv kan planlægge og styre din arbejdsdag i tæt samarbejde med dine kunder og dine tilknyttede sælgere, samt vores øvrige teknikere.

Kvalifikationer:

Vi forventer, at du har en el-teknisk baggrund. Det vil desuden være en klar fordel, at du har erfaring som udekørende servicetekniker og erfaring med instrumentering.

Du er ærlig og tillidsvækkende. Det er vigtigt, at du har faglig stolthed, en professionel indgangsvinkel til opgaverne, er kreativ ift. at finde løsninger på de problemstillinger du møder undervejs, samt at du kan stå på egne ben og træffe velovervejede beslutninger. Du er nysgerrig og indstillet på at lære nyt. Sprogmæssigt kan du begå dig ubesværet på både dansk og engelsk, såvel mundtligt som skriftligt.

Der tilbydes:

Gode kolleger, solid efteruddannelse i planlagte forløb, en funktionærløn der matcher dine kundskaber og resultater, pensionsordning, og sundhedsforsikring. Egen firmabil, gulplade.

Et job i en virksomhed, hvor omgangstonen er fri, og hvor selvstændighed og positiv samarbejdsvilje giver meget frie rammer i jobbet.

Ansøgning:

Ønsker du yderligere information om virksomheden og om stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør Søren Torsbjerg Møller på tlf.: 4242 5030.

Hvis du er interesseret i stillingen, så upload gerne et CV.

LÆS også: Aquasense – Større driftssikkerhed med Nolta Level Switch
Aquasense's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *