Jysk Sprængningstjeneste – Sprængning af alle konstruktioner

Hos Jysk Sprængningstjeneste arbejder vi med alle former for sprængning af kraner, bygninger og meget andet. Vi har mange års erfaring, og udviser stor professionalisme og sikkerhed, når vi løser en opgave for dig.

Har du en bygning, vindmølle eller højspændingsmast der skal fjernes, så tøv ikke med at rette henvendelse, så sørger vi for at finde en metode, hvor vi bedst kan løse opgaven for dig, og stadig tage hensyn til mennesker, bygninger og miljø omkring det der skal sprænges væk.

Sprængning er en ideel måde at nedbryde store bygninger, master eller lignende på, fordi det er langt mere tidsbesparende, end at skulle bryde det ned manuelt. Oftest vil man sørge for at fjerne alle ikke-sprængbare materialer ud, og sørge for at bygningen er tom og ikke indeholder kemikalier, giftige stoffer og lignende. Derudover kan der være materialer der skal genbruges eller bortskaffes på anden vis. Sprængning retter sig oftest mod skelettet eller fundamenter af beton og andre materialer.

Professionelle services

Hos Jysk Sprængningstjeneste har vi mange års erfaring med sprængningsarbejde, men vi har også viden bag ved, der sikrer dig den bedste oplevelse og mest sikre behandling.

Blandt andet har vi et grundkursus i sprængning, samt kurser i undervandssprængning, der er taget på Søværnets Dykkerskole. Vi har også ekspertise i væltning af høje konstruktioner, for eksempel tårne, vindmøller, siloer og master samt brydning af beton og bygge og anlæg generelt.

Vi udfører opgaver for mange forskellige kunder. Det kan være privatpersoner, ingeniører, bygherrer, bygningsentreprenører, arkitekter og maskinstationer, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig, hvis du står med et besværligt byggeri!

Derudover kan vi både lave sprængningsarbejde indendørs og udendørs. Det kan være alt fra bankbokse til betonfundamenter og lagerbygninger på 30 meter i højden!

Maritime sprængninger

Udover udendørs sprængninger på land og indendørs sprængninger, kan vi også arbejde under vand. Fordi det kan være en langsommelig proces at arbejde under vand, kan vi være med til at gøre det lidt lettere. Med meget erfaring og stor dygtighed og fokus på sikkerhed, kan vi være med til at sikre at vi med det rigtige værktøj og de rigtige kundskaber kan lave undervandssprængninger af for eksempel havnebassiner, i søer og lignende. Har du spørgsmål til denne type arbejdsopgaver? Så tøv ikke med at kontakte Jysk Sprængningtjeneste.

Kraner

Vi kan også arbejde med nedbrydning af store og små kraner. Ved for eksempel nedbrydning af en kran på havnen, er det vigtigt at vi kan svække den stille og roligt, så den ikke forstyrrer trafikken og arbejdsgangen på havnen. Vi sørger for at alt forberedelsesarbejdet ikke forstyrrer og når kranen skal springes evakueres området i en kort periode, så alle er sikre. Vi anvender også en sirene til at advare folk i nærområdet. Sprængning af kraner vil sikre at de kan fjernes forholdsvist hurtigt, for eksempel hvis der opstår tegn på rust eller andet der kan svække kranens og havnens tilstand, det er hurtigt og effektivt og forstyrrer mindst muligt!

Andre høje konstruktioner som vi kan arbejde med er vandtårne, vindmøller og højspændingsmaster. 

Se Leverandører der tilbyder Sprængning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger