Køb El-artikler hos Hymatik – Hymatik har indgået samarbejde med GPBM Nordic

Nu kan du udover Hymatiks kerneprodukter indenfor hydraulik, pneumatik og forbindelseskomponenter, også købe engangsbatterier og genopladelige batterier samt andre el-artikler – både online på Hymatiks webshop og i butikken.

Vi har indgået et samarbejde med GPBM Nordic, om at sælge et udvalg af batterier, lygter, kabler og PowerBanks. 

GPBM Nordic fokuserer på at udvikle bæredygtige produkter og løsninger, hvilket er vigtige værdier for Hymatik.

GPBM Nordic er især kendt for deres varemærke GP Batteriers, som har udviklet powerfulde kvalitetsbatterier i over 30 år. GP´s produkter er sikre, pålidelige og bliver brugt i hele verden.

GP Batteries

Engangsbatterier GP Ultra Plus

GP Ultra Plus er de mest populærere og kraftfulde engangsbatterier, som GP har udviklet. Det er stærke produkter, der har en lang holdbarhed. Ydermere er disse batterier svanemærket, hvilket vil sige, at batterierne har en bevist lang levetid, og opfylder strenge krav i forbindelse med indhold af miljømæssige tungmetaller. GP Ultra Plus batterier er perfekte til produkter med et højt strømforbrug eller som en langvarig strømkilde til mindre energislugende produkter.

Genopladelige batterier

GP ReCyko er er genopladelige batterier, som er klar til brug, når du har købt dem – ligesom hvis du havde købt et engangsbatteri. GP ReCyko har en lav selvladning, hvilket gør, at de sagtens kan bruges, selvom de har ligget lang tid i skuffen. De genopladelige batterier er særligt velegnede til strømkrævende enheder, og kan genoplades flere hundrede gange. Du finder selvfølgelige også batteriopladere i vores sortiment.

Ved at købe energismarte produkter fra GP Batteries som eksempelvis GP ReCyko genopladelige batterier, er du med til at støtte projekter, som bidrager til et bæredygtigt samfund. Se efter mærket Green Investment, og du er med til at investere i grønne projekter. 

Arbejdsbelysning og lygter

Lommelygter

Serien GP Design består af lommelygter, som har et elegant og sikkert design med en innovativ funktionalitet. Lommelygterne er velegnede til dig, der arbejder inden for MRO, men lommelygterne kan også sagtens bruges hjemme eller ude i naturen. Serien er fremstillet i robust flyaluminium med en anodiseret beskyttende overfalde. Lommelygterne er meget brugervenlige, og har en fokusindstillingsfunktion og en Single Switch/Dual Switch funktion for hurtigt skift af lystilstand. Disse funktioner kan alle betjenes med en hånd. Lommelygterne har en ring med en anti-rullefunktion. Ringen kan også bruges som beslag til en håndledsrem. Alt i alt en rigtig funktionel og praktisk lommelygteserie.

Pandelamper

Med pandelamper fra GP Batteries kan du nemt bevæge dig rundt mørke steder, og i alt slags vejr. Pandelamperne giver et stærkt og stabilt lys med et brugervenligt og funktionelt design. Alle modellerne har en eller flere unikke funktioner. Du kan nemt finde en pandelampe, der matcher dit behov – alt lige for dig der arbejder på en byggeplads, til dig der går en tur med hunden om aften, eller til dig der er ude at løbe en aftentur i kuperet terræn.

Udover lygter og batterier kan du også finde powerbanks og usb-kabler (USB-C, Micro-USB, Apple Lightning, Apple 30-pin) mm. Besøg vores webshop, og se vores udvalg af EL-artikler.

Se vores udvalg her

LÆS også: Hymatik er blevet UNIFLEX Service Partner
Hymatik ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *