Elma – Nyt lækkert termisk kompaktkamera fra FLIR

FLIR udvider deres kompaktserie med det termiske kamera FLIR C3-X

Det termiske kamera er efterhånden blevet et meget populært værktøj for installatøren, teknikeren og ingeniøren i mange brancher som f.eks. El-installation, VVS-installation, bygningsrådgivning, autobranchen og industrien. Specielt de brugervenlige peg-og-skyd kameraer er meget populære, fordi alle kan finde ud af den super nemme betjening – også selvom de måske ikke bruger kameraet hver dag.

Det nye konkurrencedygtige FLIR C3-X, fra Elma Instruments, er det sidste nye kompaktkamera i peg-og-skyd serien. Fordelen ved peg-og-skyd er, at du bare peger kameraet mod objektet og trykker på knappen – ingen problemer med fokus eller andre indstillinger som du skal have styr på. Når du trykker på udløseren, gemmes et termisk og et visuelt billede i den interne hukommelse. Billederne er i JPEG- format, som du umiddelbart kan dele med kunder eller kollegaer som dokumentation for den udførte opgave. Ønsker du at lave en termisk rapport, kan du gratis downloade FLIR’s analyse/rapport software for Windows, iOS eller Android.

Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.

LÆS også: Elma – Person Temperatur Screening – Hvad er vigtigt at forholde sig til…
Elma Instruments A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *