LINAK – Bygget for ekstra holdbarhed, den nye Long Life aktuator går hele vejen

Til driftsikre og holdbare applikationer er der brug for ekstra robuste løsninger – der holder endnu længere. Den nye LA36 Long Life aktuator har en ultimativ holdbarhed og ekstra lang levetid. Vi har testet levetiden, og når andre aktuatorer ikke kan mere, kører den støt videre.

Længere levetid for en mindre investering

Når du skal vælge en elektrisk aktuator til din applikation, kan det være svært at finde en løsning, der både opfylder dine krav til levetid og kan leveres til en overkommelig pris. Før den nye Long Life aktuator kunne du vælge mellem andre og mere bekostelige teknologier, f.eks. servodrev eller en elektrisk aktuator, der ikke kunne opfylde kravene til levetid og holdbarhed, og som dermed ville indebære ekstra omkostninger til service og nedetid på applikationen. Med LA36 Long Life får du nu et garanteret minimum på 200.000 cyklusser ved maksimal belastning og maksimale aktuatorbevægelser. Du kan altså tilbyde sikkerhed for længere levetid og mindre vedligeholdelse og nedetid.

Enkel plug and play-løsning

De eksisterende løsninger er ikke nemme at integrere og installere, især i batteridrevne applikationer såsom selvkørende køretøjer til materialehåndtering og landbruget. Med den nye LA36 Long Life får du en plug and play-løsning helt uden besværlig installation, og som kræver færre komponenter. Og med hensyn til præcisionsstyring er installation af eksterne sensorer også fortid. Med Integrated Controller og CAN bus har du komplet styring uden behov for ekstra komponenter, og du har adgang til alle de data, du har brug for, så fejlfinding også bliver nemmere.

Lineær aktuator LA36
Lang levetid og konkurrencefordele

Den nye LA36 Long Life byder på flere muligheder til din næste avancerede applikation. Den er nem at installere, enkel at integrere og ekstremt holdbar, og din applikation får en styrke og intelligens, der kan overhale konkurrenterne med flere længder.

LÆS også: Linak – Tag en tur rundt i MEDLINE & CARELINE showroomet direkte fra kontoret
LINAK Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger