Elektro Gruppen – Optimeret tavleproduktion

Hos Elektro Gruppens tavleproduktion er alle unødvendige arbejdsgange fjernet og alle processer er optimeret. Der er et stort fokus på effektivisering og optimering af arbejdsgange igennem arbejdet med Lean.

Elektro Gruppen har lang erfaring med tavleproduktion, øget efterspørgsel har gjort det nødvendigt med en produktion der er modellerbar. Det betyder, at der er mulighed for, at der kan flyttes rundt i opsætningerne for på den måde bedst at kunne tilpasse produktionen til opgaven. Den måde at arbejde på skaber konkurrencedygtige produkter, siger afdelingsleder René Mørk Sand.

For René har det været afgørende at kunne effektivisere produktionen igennem årene. ”Du skulle have set for år tilbage, da havde vi armene over hovedet, fordi vi kunne producere omkring 300-400 tavler om året. Det syntes vi var ret godt gået, og det var det også dengang. Men allerede året efter kunne vi producere omkring 6500 tavler” siger René.

”Når man ser på tavleproduktionen, så ser man en produktion, der er omstillingsparat og agil i markedet. Når vi er agile i vores produktionsform, så får vores kunder også et agilt produkt, og derved bliver de også agile i deres marked, hvilket er et stærkt konkurrenceparameter ved slutbrugeren” fortæller René videre.

Elektro Gruppen er ikke færdige med at have fokus på effektivisering og optimering, den opgave er i fokus hver eneste dag. ”Tavleproduktionen vil altid fremstå som den bedste udgave af sig selv. Derfor kan man som kunde altid føle sig i trygge hænder hos os”, siger René. Han fortæller videre, at man i afdelingen har stor fokus på at give alle kunder en tryg og god proces. Procesforløbet er en vigtig del af arbejdet i Elektro Gruppens tavleproduktion. ”Vi tager vores kunder i hånden fra opstarten af et projekt og følger dem tæt til vi afleverer det færdige produkt. Vi ved, hvor vigtigt et godt forløb er, så vi er altid rigtig godt forberedte på hvad der møder os, så vores kunder altid føler sig i gode hænder hos os” afslutter René.

Renè Mørk Sand – Afdelingsleder – rsa@elektro.dk  – + 45 28 83 77 00

LÆS også: Ny service hos Elektro Gruppen – værkstedsindretning
Elektro Gruppen A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *