Uponor – Her stilles høje krav til luftkvalitet

Weholite PE-rør sikrer kondensfri udluftning på ny hospitals- og forskningsenhed

Når Aarhus Universitetshospitals nyeste hospitals- og forskningsafdeling, AUH Forum, står klar, er det med store krav til konstante temperaturer, god luftkvalitet og godt indeklima. Uponors kondensfri PE-rør blev valgt til den underjordiske ventilationsløsning.

Ansvarlig for planlægning og design Torben Juler, Sweco:
Om sikkerhed og materiale …For at kunne sikre luftkvaliteten og indeklimaet i bygningen er det helt afgørende, at ventilationsrørene er godt isolerede, holder tæt og at der ikke står vand i bunden eller opstår fugt og kondens. Plast er et godt materiale til det formål, fordi det er glat, sikkert og har en meget lang levetid.

Byggeleder Nikolaj Laustsen Kæmsgaard, KPC:
Om leveringstid og volumen …Leverings- og monteringstiden har været en afgørende faktor. De præfabrikerede Weholite fittings blev leveret på byggepladsen færdige, så det var kun ganske få sammensvejsninger, der skulle til, for at have et færdigt system. Monteringen tager kun to dage, hvilket er markant hurtigere end for eksempel tilsvarende elementer i beton, hvor støbningen på pladsen alene kan tage to uger.

Se Leverandører af PE rør her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *