Eegholm – En lille ventilator sikrer distributionen af COVID-19 vaccine

Vaccinerne til COVID-19 er klar – og nu skal de distribueres ud til hele verden. Men flere af de godkendte vacciner skal opbevares ved lave frostgrader, for at kunne holde sig. Det kræver specieludviklede frysere, som en af vores kunder leverer til hele verden – og som Eegholm leverer en kritisk komponent til. Læs med, og find ud af, hvad det er for en komponent – og hvordan vi også kan sikre leverancerne af kritiske komponenter til din produktion. 

Nu hvor vaccinerne endelig er klar til den forfærdelige COVID-19, skal det gå stærkt med at få distribueret vaccinerne til hele Jordens befolkning.  

Her er udfordringen, at en del af de godkendte vacciner skal opbevares ved temperaturer ved minus 30 grader eller endnu lavere frostgrader. Det kræver specialbyggede frysere, som er netop hvad en af vores kunder kan levere. Og som vi hos Eegholm leverer en kritisk komponent til. Nemlig en ventilator, som skal afkøle fryserens kompressor. 

Når der pludselig skal bruges et års produktion på en måned 

Netop fordi der skal leveres så mange vacciner har vores kunde oplevet et boom i bestillingerne på deres specialbyggede vaccinefryser. Ja, faktisk skulle de fra stort set den ene dag til den anden pludselig til at producere og levere et helt års produktion på en måned. 

Helt uforberedt var hverken kunden eller vi. For kunden har længe haft aftaler på plads om leverancer af fryserne. Spørgsmålet var bare, hvornår vaccinerne blev godkendt, så fryserne skulle leveres. 

Rettidig omhu sikrer verden COVID-19 vaccine til tiden 

På baggrund af denne viden har både kunden og vi kunne forberede os i god tid på, at bestillingerne kom hjem. Derfor har vi allerede for noget tid siden købt rigeligt til lager af den kritiske ventilator. Så var den klar, når kunden skulle bruge den.  

Samtidig har vi kunnet lægge yderligere bestillinger på ventilatoren ind hos vores leverandører i god tid. Ved at være tidligt ude har vi sørget for, at forsyningssikkerheden er på plads for vores kunde. Også selv om andre af verdens fryserproducenter pludselig får et øget behov for den samme ventilatortype.  

Det har alt sammen givet vores kunde sikkerhed for, at vi har og fremover også vil kunne levere denne yderst kritiske komponent. Så løber de ikke lige pludselig tør for den pågældende ventilator, når verden havde allermest brug for den.  

Få en samarbejdspartner som forstår dit behov

Selv om historien om vores kundes kæmpeordre og vores fokus på at sikre leverancen af den kritiske ventilator til dem er både lidt ud over det sædvanlige og topaktuel, er det faktisk ikke særligt specielt for den måde, som vi arbejder sammen med vores kunder på.

For når vi indgår nye aftaler med vores kunder om leverancer af alt lige fra enkeltkomponenter som elmotorer og gearinger over komplette mekaniske og elektroniske systemer og til el- og styretavler, tænker vi altid leveringshastighed og optimal lagerstyring ind i aftalen.

Derved er vores kunder sikre på, at de aldrig løber tør for de komponenter, de skal bruge – samt har en dansktalende samarbejdspartner med et godt netværk, som hurtigt kan finde alternative leverandører eller opskalere egenproduktionen, hvis der bliver behov for det.

Så har du kritiske komponenter i jeres produktion, som du gerne vil sikre leverancen af, skulle du tage at give os et kald.

Eegholm A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger