FAKTOR 5 OPSKALERING MED FOKUS PÅ AUTOMATISERING OG SIKKERHED

Industrien er i konstant udvikling, og OSG udvikler sig gennem tætte og langvarige samarbejder med vores kunder. Udviklingsarbejdet handler om at tænke nyt, videreudvikle eksisterende løsninger, og hele tiden udfordre og hjælpe hinanden til at skabe bedre løsninger.

Det tætte og langvarige samarbejde med Rose Holm, en dansk producent af befæstningsløsninger, skaber konstant udvikling af gevindrulning, da begge parter hele tiden udfordrer og hjælper hinanden. Indtil videre har samarbejdet bidraget til øget automatisering og sikkerhed samt en faktor 5 opskalering af produktionen hos Rose Holm.

Se filmen og få mere at vide om, hvordan samarbejdet har hjulpet OSG og Rose Holm.

LÆS også: OSG – Tungaloy DrillMeister nyhed
OSG Scandinavia a/s's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *