Burkert præsenterer nyt system til flowregulering og dosering af væsker

Det er tid til at sige farvel til traditionelle vægt doserings-pumpe/vejesystemer – og tid til at sige goddag til et nyt system til flowregulering og dosering af væsker.

Systemet er velegnet til applikationer med høje sanitære krav og behov for nøjagtig og repetérbar dosering, f.eks. processer i fødevare- og farmaindustrien.

Den nye løsning til flowkontrol og dosering er meget mere nøjagtig, hurtig og kompakt, end når man bruger vægt som basis til opgaver med flowkontrol og dosering.

Systemet består af den meget præcise flowmåler FLOWave (med SAW-teknologi) type 8098, og en hurtig reguleringsventil type 3363 eller type 8802 (2103+8693). Ved kombinationen af FLOWave og reguleringsventilens funktioner, som en kompakt enhed, hvor ventilen monteres direkte efter FLOWave, opnår man at minimere volumen i rør og tilslutninger. Det resulterer i en hurtig reaktionstid og særdeles høj nøjagtighed på grund af minimal dødtidseffekt og efterløb.

Systemet kan kommunikere enten med 4-20 mA eller med Profibus kommunikation via gateway modul ME43.

Mekanik og digital kommunikation sørger i fællesskab for, at den korrekte mængde doseres. I modsætning til de traditionelle doserings-pumpe/vejesystemer, kan man med Bürkerts doseringssystem håndtere forskellige væsker, kontinuerligt og pulsationsfrit (pumperelaterede effekter), samt overvåge og dokumentere de doserede mængder.

Se mere her

LÆS også: 10 gode grunde til at vælge Bürkerts flowmåler FLOWave
Burkert Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *