10 gode grunde til at vælge Bürkerts flowmåler FLOWave

Bürkert FLOWave flowmåler er unik og sætter nye standarder for flowmåling af væsker. Den anvendte måleteknologi Surface Acoustic Waves (SAW) giver nøjagtige og driftssikre målinger. Sensorhuset er af rustfrit stål, og har et målerør uden sensorelementer.  FLOWave har ingen dødvolumen, ligesom der ikke forekommer tryktab eller lækage. Den er dermed perfekt til hygiejniske applikationer, og designet og teknologien bevirker, at der ikke er behov for vedligeholdelse.

Hos Bürkert er vi stolte over, at kunne sætte nye standarder for præcision, driftssikkerhed og hygiejne med vores nye flowmåler FLOWave, der er baseret på måleprincippet surface acoustic waves.

Der er mange grunde til, at vi er stolte over denne innovation. Her får du 10 af de bedste grunde til at vælge FLOWave til din næste opgave:

1. Kompakt med lav vægt

Det kompakte design og den lave vægt på Bürkerts FLOWave giver et lean system design, der er velegnet til applikationer med trange pladsforhold.

2. Surface Acoustic Wave teknologi

FLOWave’s Surface Acoustic Wave (SAW) teknologi måler ved hjælp af forplantning af bølger på samme måde, som det sker ved seismisk aktivitet. Teknologien giver ekstremt pålidelige resultater, selv i udfordrende hygiejniske applikationer.

3. Højeste hygiejnestandarder

Transmitteren, og hele sensoren (inklusive målerøret), opfylder de højeste hygiejnestandarder, hvilket gør FLOWave ideel til farmaceutiske applikationer og til applikationer med føde- og drikkevarer samt kosmetik.

4. Ingen komponenter i målerøret

FLOWave har ingen sensorelementer i målerøret, så væsken kommer kun i kontakt med målerøret af rustfrit stål, og der er således ingen begrænsninger i målerøret.

5. Nem installation

Takket være sit kompakte og modulære design er FLOWave meget nem at installere. Det er nemt at vælge den rette version, fordi der kun er to variable faktorer at tage i betragtning; nemlig størrelsen på røret og procestilslutningen.

6. Omkostningsbesparende

På grund af sensorens måleprincip surface acoustic waves er antallet af dele minimalt, og sensoren kræver ingen vedligeholdelse. Dette giver væsentlige besparelser i  omkostningerne, set i relation til sensorens operationelle livscyklus.

7. Valgfri montageposition

FLOWave kan monteres både horisontalt og vertikalt, og den kan også anvendes til opgaver med ikke-flydende væsker, ogmåler flow, selv ved minimale flowrater. Vibrationer i anlægget, magnetisk eller elektrisk påvirkning har heller ingen betydning for måleresultatet.

8. Klar til Industry 4.0

Transmitteren kan anvendes med vores Efficient Device Integration Platform (EDIP), som er designet specielt til Industry 4.0, og omfatter mange funktioner og interfaces for forbindelse med andet udstyr i processen.

9. Nøjagtig måling

FLOWave måler volumenflow med en nøjagtighed på 0.4 % af den målte værdi. Yderligere er temperaturmåling inkluderet som standard med en præcision på +/- 1°C. 

10. Fleksibel rørstørrelse

FLOWave kan fås i størrelserne DN15, DN25, DN40 og DN50 med rør hhv. clamp tilslutning ifølge ASME, ISO os SMS.

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information? Besøg denne side om FLOWave.

Du er naturligvis også meget velkommen til at ringe til vores salgsafdeling på tlf. 44 50 75 00,

LÆS også: Burkert – Massflowcontroller med Coriolis måleprincip
Burkert Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger