Diatom – Miljøvenlig conformal coating med Dual Cure-teknologi til elektronikproduktion

DOW introducerer en innovativ UV- og fugthærdende conformal coating uden opløsningsmiddel til højvolumen elektronikproduktion. Coatingen er ideel til beskyttelse af følsomme komponenter i barske miljøer.

DOWSIL™ CC-8030 UV and Moisture Dual Cure Conformal Coating er en innovativ, miljøvenlig conformal coating, der fremmer bæredygtighed, sundhed og sikkerhed samtidig med, at den reducerer produktionsomkostningerne, da den kan påføres med automatiseret spraydoseringsudstyr efterfulgt af hurtig, energieffektiv UV- og fugthærdning.

Dual Cure-teknologi

DOWSIL™ CC-8030 er DOWs første conformal coating med både UV- og fugthærde-teknologi og en lav nok viskositet til, at den kanspraycoates. Dual Cure-teknologi kombinerer hastighed med komplet dækkeevne. Eksponering for UV-lys tillader hurtig hærdning, mens efterhærdning med fugt muliggør hærdning i skyggefulde områder og under PCB-komponenter. Med en standard bredspektret kviksølvbuelampe med en intensitet på 300 mW/cm2 er coatingen klæbefri efter mindre end 10 sekunder.

Ideel til beskyttelse i barske miljøer

DOWSIL™ CC-8030giver fremragende beskyttelse i meget fugtige omgivelser, beskytter mod forurening og har fremragende flammehæmmende og elektriske egenskaber. Coatingens lave elasticitetsmodul gør den egnet til brug på følsomme komponenter, som udsættes for barske forhold. Coatingen giver også en mere pålidelig beskyttelse mod stress og termisk cykling end konkurrerende materialer.

Funktioner og fordele

  • Fri for opløsningsmidler
  • Lav viskositet
  • Primær UV-polymerisering
  • Sekundær fugtpolymerisation til skyggefulde områder
  • Lavt elasticitetsmodul for sarte komponenter
  • Gode dielektriske egenskaber (isolering, fugtbestandighed, breakdown voltage)
  • UV-indikator muliggør automatisk inspektion
  • Beskytter printkort og andre elektroniske komponenter mod fugt og forurenende stoffer, hvilket reducerer kortslutning og korrosion af ledere og loddeforbindelser.

Læs mere på Diatom A/S’ hjemmeside: https://www.diatom.dk/mediecenter/nyheder-pressemeddelelser/2021/dowsil-cc-8030-miljoevenlig-conformal-coating-med-dual-cure-teknologi/ Har du spørgsmål til DOWSIL™ CC-8030, kontakt produktchef Andreas Gerbaulet på tlf. 3634 2708 eller e-mail ag@diatom.dk

LÆS også: Ugens produkt – Diatom – Permabond ET5364 epoxylim i innovativ, miljøvenlig emballage
Diatom's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger