Elma – Nye Sefram dataloggere

Fleksibel dataloggerserie fra Sefram

Sefram DAS-serien fra Elma Instruments består af en serie dataloggere, som er velegnet i forbindelse med måleopgaver indenfor produktion, vedligehold, fejlfinding, proces overvågning, dokumentation eller andre applikationer hvor der er behov for datalogning. DAS-serien består af en serie dataloggere, der kan løse de fleste opgaver med datalogning helt op til 200 kanaler. Alle måledata vises overskueligt på loggerens 10” touch farveskærm, og kan overføres til PC for efterfølgende dokumentation og rapportering.

DAS30, 50 og 60 er tre hurtige dataloggere, som logger med en hastighed op til 10 MS/s, og derfor bl.a. er velegnet til fejlfinding i forbindelse med transienter, kortvarige afbrydelser og lignende. Indgangene i de tre loggere kan måle spænding op til ±500V, hvorfor du kan tilslutte dem direkte til net-spænding. DAS30, 50 og 60 har henholdsvis 2,4 og 6 analoge kanaler og avancerede net-analyse funktioner som en dedikeret net-analysator – 1 faset analyse for DAS30/50 og 3 faset analyse med DAS60 som har 6 kanaler.

Sefram DAS220 og DAS240 med op til 200 kanaler er velegnet som proces datalogger, hvor der kan være behov for flere kanaler. DAS220 har 10 kanaler, og DAS240 leveres med 20 kanaler med mulighed for udvidelse op til 200 kanaler (i moduler med 20 kanaler). DAS220/240 logger med en hastighed på ned til 1ms/kanal – indgangene måler op til ±100VDC, 4-20mA via shunt (tilbehør) og temperatur via thermocouple eller PT100/1000 probe.

Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.

LÆS også: Elma – Adgangskontrol med ansigtsgenkendelse og/eller Temperatur Screening af Personer
Elma Instruments A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *