ABB opfordrer til højere andel af energieffektive motorer og frekvensomformere

Dette gælder i industrien for at bekæmpe klimaforandringer

ABB opfordrer regeringer og industrien til at fremskynde vedtagelsen af teknologi til bekæmpelse af klimaforandringer.

I en ny rapport viser ABB potentialet for betydelige forbedringer inden for energieffektivitet i industrien og infrastrukturen, muliggjort af de nyeste og mest energieffektive motorer og frekvensomformere.

Globalt elforbrug kan reduceres med 10%

Motorer og frekvensomformere har udviklet sig usædvanligt hurtigt i det sidste årti, og nutidens innovative design giver fremragende energieffektivitet. Men et betydeligt antal industrielle elektriske systemer, der er i drift i dag – i størrelsesordenen 300 millioner globalt – langt de fleste er ineffektive eller overdimensioneret, hvilket fører til et enormt spild af energi.

Uafhængig forskning estimerer, at hvis disse systemer blev erstattet med de nyeste energirigtige produkter, kan det globale elforbrug reduceres med op til 10 procent. Dette vil igen tegne sig for mere end 40 procent af reduktionen i drivhusgasser, der er nødvendig for at opfylde de klimamål, der er fastsat for 2040 i Parisaftalen.

Se Leverandører af Frekvensomformere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *