Legrand – Netatmo Smart Home: same home, just smarter

Hos Legrand er vi stolte af at repræsentere Netatmo som siden 2018 har været ét af vores brands. Netatmos mission er at udvikle produkter, som gør hjemmet mere sikkert, komfortabelt og effektivt. Netatmo bestræber sig på at designe produkter som er smukke, intelligente og brugervenlige.

Netatmos Smart Home-sortiment består af æstetiske og innovative produkter inden for følgende kategorier: Sikkerhed, Energi, Vejr og Air Care. Inden for disse kategorier er produkternes formål at hjælpe brugeren med at have kontrol over sit hjem og på den måde gøre hverdagen lettere.

Netatmos Smart Home-produkter er kompatible med stemmestyringsprogrammer som eksempelvis Google Assistant, Apple HomeKit og Alexa. Dette vil gøre brugen af de smarte produkter mere simpel og bekvem. Ved hjælp af Netatmo Apps kan du ligeledes nyde alle produkternes funktioner simpelt, uanset hvor du befinder dig.

Netatmos innovative produkterne giver en ukompliceret oplevelse, som hjælper brugere skabe mere sikre, sunde og komfortable hjem.

LÆS også: Legrand – Fokusér på det, du elsker
Legrand Scandinavia A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *