Hans Følsgaard – Fiberoptiske søkabler i ubegrænsede længder

Hans Følsgaard A/S har i flere år været leverandør af single-mode fiberkabler fra verdens største producent, YOFC. Nu har sidstnævnte allieret sig med Kinas største producent af kobber/søkabler. Herved kan Følsgaard levere komplette fiberoptiske søkabler i ubegrænsede længder.

Når det drejer sig om high-speed datainfrastrukturen, er der en række forhold, der konstant skærpes: Forbrugernes streaming af stadigt større datamængder stiller krav til øget kapacitet og hastighed. Samtidigt bliver forbrugerne utilfredse, hvis der er for mange udfald, så QoS (quality of service) fra netværksudbydere og operatører skal være 100 procent i orden. Men vil forbrugerne gerne betale for ydelserne? Nej, helst ikke, så den sidste parameter i ligningen; prisen – skal helst ned.

Hos Hans Følsgaard A/S har man derfor blikket skarpt rettet mod de kinesiske producenter af fiberoptiske komponenter og kobber-/søkabler. Kineserne er ikke interesserede i at dumpe markedet. De vil også gerne tjene penge på deres produkter. Men de kinesiske virksomheder har ofte en enorm størrelse og råder samtidigt over de værktøjer, som udgør den dyreste del af fiber- og kabelinfrastrukturen, nemlig udlægningen. Og med kinesiske lønninger kan dyrt i sidste ende blive prisbilligt. Kvaliteten har de kinesiske producenter haft styr på i efterhånden lang tid.

For nyligt har en meget stor leverandør af fiber til Følsgaard, kinesiske YOFC, allieret sig med en national kollega inden for kobber-/søkabler, og det har skabt en fælles platform for seriøst effektiv udlægning af kommunikations- og forsyningskabler over hele skalaen.

De to kinesiske virksomheder udspringer begge to af Prism, og de er med deres enorme udbud af teknologier og service lidt branchens ”bad boy”. Alliancen er svær at hamle op med.

Blandt kvaliteterne i de allierede ydelser, som kan leveres gennem Hans Følsgaard A/S, er:

– Kobber-/søkabler til spændinger op til 750kV
.- Fiberoptiske kabelsystemer i stort set ubegrænset længde – til søs og eventuelt med repeatere.
– Egne kabelskibe, der gør udlægning til søs meget konkurrencedygtig.
– Mulighed for kombinerede fiber-/kobber kundespecifikke løsninger.
– Nedsænkning af fiber til havdybder helt ned til otte kilometer.
– Testlabs for alle produkter – også med VDE-certificering.

Kontakt:

Har du brug for yderligere oplysninger, så kontakt venligst Lars Rydskov fra Hans Følsgaard på telefon 51991900  eller e-mail lr@hf.net

LÆS også: Hans Følsgaard – Ubalancerede PON splittere How-to-Test
Hans Følsgaard A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *