Husk at passe på føddernes beskyttelse på arbejdspladsen

Sponsoreret indhold:

Måske du er en af de mange danskere, der har et fysiskkrævende arbejde, og altså dermed er på benene i rigtig mange timer om dagen, mens du er på arbejde. Måske det bliver til langt mere end de 10.000 skridt, som der anbefales, og som et gennemsnitsmenneske burde gå om dagen. Hvis du er en af dem, som føler, du løber rundt hele dagen, så bliver det til rigtig mange kilometer på et helt arbejdsliv, og derfor bør du passe på dine fødder. Dette stiller således krav til dit valg af fodtøj. Engelbert Strauss sko er rigtig gode arbejdssko, og vi anbefaler varmt at tjekke dem ud. Du kan med fordel læse med nedenfor for gode råd for, hvordan du undgår ømme fødder.

Vælg sko, der passer til dig og dit arbejde

Det giver næsten sig selv, at du naturligvis bør finde en sko, der passer til dit arbejde. Arbejder du med maleanlæg, transportanlæg, elektronikmontage eller noget helt fjerde, er sko fra Engelbert Strauss rigtig gode. Da disse erhverv kræver sikkerhedssko og ordentlig tåbeskyttelse.

Vælg sko med stødabsorberende såler

Vi anbefaler altid at vælge sko med både stødabsorberende såler og affjedring, fordi dette er skoens evne til at absorbere stød og så sende dem tilbage, inden de når ind i dine fødder så at sige. Gode arbejdssko har eller bør i hvert fald have denne funktion, fordi det reducerer belastningen af både fødder, led, ben og ryg. Når dette er sagt, må stødabsorbering ikke forveksles med, at en sål skal være blød, selvom dette ved første indskydelse føles mest behageligt. Bare fordi en sål er blød, er dette ikke lig med god komfort og mindre ømme fødder på sigt. Det kan faktisk være lige modsat. Derudover er det bedste valg af fodtøj også ofte en sko med en lukning, der både kan strammes og løsnes efter behov. Vælger du at gå i fodtøj, der sidder løst på foden, krummer du ubevidst tæerne for at få skoene eller sandalerne til at følge med, og dette er ikke godt.

Hvis du har flere spørgsmål om fodtøj

Måske du går med spørgsmål som: Hvad er forskellen mellem arbejdssko og sikkerhedssko? Hvilke krav skal sikkerhedssko opfylde for at beskytte mod kædesavsnit? Og hvor mange sikkerhedssko skal arbejdsgiveren give om året? Du kan med fordel benytte ovenstående link, hvor du vil få meget mere viden om dette.

Find det helt rigtige arbejdstøj

Selvom de rigtige arbejdssko er helt essentielle, når du har et hårdt fysisk arbejde, så er det også ligeså vigtigt med det helt rigtige arbejdstøj. Her laver Engelbert Strauss også noget rigtigt lækkert, og dette kan du tjekke ud ved at klikke på følgende link.

Se Leverandører af Sikkerhedssko her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger