Eberhardt – icon – Ny intelligent in-line aktuator fra Concens

icon er en ny serie af elektriske in-line aktuatorer fra Concens, som bygger på, og er en naturlig forlængelse af, Concens mangeårige erfaring med design og produktion af aktuatorer.

icon er en intelligent aktuator med indbygget styring og overvågning i samme kompakte ydre som tidligere. Ydelsen er også tilsvarende, med et spænd fra 120 N til 10.000 N, fordelt på tre serier; icon35, icon50 og icon60. Slaglængder er som standard op til 750 mm.

Aktuatorerne fås i kapslingsklasse op til IP69, i lakeret stål og rustfri stål AISI316 samt i alle RAL farver.

icon findes i flere konfigurationer, lige fra simpelt interface med digitale eller analoge indgange og til bussystemer med op til 128 aktuatorer eller integreret synkronkørsel med op til 8 aktuatorer. Fås i både 12V og 24V udgave. icon kan bruges i alt fra simple applikationer med en enkelt aktuator til større automationssystemer med ModBus. (for monitering og parametrering)

Som standard er alle aktuatorerne  udstyret med elektroniske endestop, så fastkørsler undgås. Da endestoppene er elektroniske er slaglængden programmerbar og der forefindes ingen mekaniske kontakter som kan slides. Der er endvidere en intern temperaturovervågning som sikrer mod overophedning af motoren samt indbygget strømbegrænser der modvirker afbrændte motorer.

Fuld programmerbar; rampetider, strømgrænse, hastighed, position og endestop mm.

Man kan designe sin aktuator on-line og downloade CAD-filer direkte fra vores hjemmeside ee.dk

Alle Concens aktuatorer er designet og produceret i Danmark, hvilket sikrer kvalitet, stor fleksibilitet samt meget hurtig levering! Desuden ydes markedets bedste garanti på op til 5 år.

Concens forhandles i Danmark af E. Eberhardt Procesinstrumentering ApS, hvor produktchef Kristian Rasmussen har mange års erfaring med rådgivning og salg af Concens aktuatorer.

Kristian pointerer at iCon er et avanceret produkt men samtidig er utrolig let at gå til og idriftsætte. En ægte ”alt-i-en” aktuator – ganske enkelt!

Se mere her

LÆS også: Eberhardt – EFFEKTIV DESINFEKTION AF ALLE TYPER OVERFLADER
Eberhardt Procesinstrumentering's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger