Lemvigh – Müller – Ny bygningspulje kan igen sætte gang i salg af varmepumper

Bygningspuljen for 2020 løb hurtigt tør, men der er mulighed for at få tilskud til varmepumpeinstallation. Ugen efter påske er der nemlig igen mulighed for at få tilskud til varmepumpe installation, når der åbner en ny pulje der kan søges.

Leverandører af lamelpumper

Kan løfte salget

Det giver virksomheder i installationsbranchen mulighed for at løfte salget af varmepumper yderligere eller at få det sat i gang, hvis det ikke allerede er en del af din forretning. 

Tilskuddets størrelse følger boligarealet, og en ejer af et typisk dansk parcelhus mellem 101 og 150 kvm. vil kunne få et tilskud på op til 28.000 kr. ved konvertering fra olie-, gas- eller pillefyr til luft/vand eller jordvarmepumpe. Per 1. april 2021 er det en forudsætning at arbejdet udføres af en VE-godkendt installatør.

Ikke muligt med både tilskuds- og fradragsordning

Det er ikke muligt for din kunde at få tilskud fra både bygningspuljen og samtidig få håndværkerfradrag. Opfylder din kunde betingelserne for at få tilskud, er dette dog oftest det mest fordelagtige valg. Bygningspuljen fordeles efter først-til-mølle-princippet, og når puljen er brugt op, gives der ikke flere tilskud. Sidste bygningspulje var på 245 mio. kr. og tom efter kun tre uger, så dine kunder skal rykke hurtigt, da der er mange, der søger puljen.
Betingelserne for håndværkerfradraget gælder et år ad gangen, uanset hvor mange der får fradraget, og kan indberettes i hele 2021.

Læs mere om Håndværkerfradraget her

Tilskudsberettigede varmepumper

Med en ny varmepumpe kan du tilbyde boligejerne miljøvenlig og økonomisk boligopvarmning. Bemærk at det ikke er alle varmepumper, der er tilskudsberettigede.

Se brochurer over tilskudsberettigede varmepumper fra Bosch og Panasonic

Se leverandører af varmepumper her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger