MinElevator – Elevator i moderniseringsprojekter sikrer øget livskvalitet og værdiforøgelse

Elevator ved bagtrappen, i hovedtrappen eller på facaden

Der er mange fordele ved at indtænke elevatorer i forbindelse med renovering af ældre utidssvarende etageejendomme – og der er flere løsningsmuligheder. Løsninger som tager hensyn til de konstruktionsmæssige udfordringer, komplimenterer bygningens arkitektur og samtidig giver maksimal designfrihed.

Tilgængeligheden halter i Københavns etageopgange

Handicaplifter finder du her

I Danmark har kun omkring 6-8% af de eksisterende etageejendomme elevator og efterspørgslen er stigende. Det samme er antallet af ældre, i København forventes antallet at være fordoblet om ti år.

– Mange familier kender besværet i at skulle op ad trappen med børn og indkøb, men alder og sygdom kan også spille ind fortæller Niels Aalbæk Jensen, partner og direktør i MinElevator og fortsætter: – En elevator kan gøre en uvurderlig forskel i livskvalitet. Han påpeger, at undersøgelser viser, at 30 % af alle, der bor i etageejendom, enten selv oplever, at de i kortere eller længere perioder har svært ved at magte trapper, eller at ældre og handicappede familiemedlemmer ikke har mulighed for at komme på besøg. – Det handler om social bæredygtighed og lige adgang for alle, og fra offentlig side har man da også erkendt problemet, for der skal som bekendt være elevatorer i nye etageejendomme. 

Elevator giver en markant ejendomsværdistigning

Der kan være en markant økonomisk gevinst i at investere i en elevator. Ejerforeninger oplever omkring 4000 kr. i boligværdistigning pr. m2 og andelsforeninger 1:1 eller dobbelt up.  

MinElevator – ekspert i installering af elevatorer i eksisterende boligbyggeri

MinElevator er Danmarks eneste totalentreprenør i indbygning af elevatorer i ældre etageejendomme. Vi har et tæt samarbejde med førende elevatorproducenter, blandt andre KONE. Samarbejdet betyder, at ældre etageejendomme kan få højkvalitets elevatorer og en nøglefærdig løsning – fra rådgivning til myndighedsbehandling, elevatormontage og servicering.

MinElevator er en del af MinGruppen, som bl.a. består af MinAltan, der er en af Danmarks førende selskaber i montering af altaner. MinGruppen holder til på Frederiksberg og har in-house rådgivere, ingeniører, bygningskonstruktører, projektledere, jurister og montører.  

Med en kapitalstærk investor, Grundtvig Invest A/S, i ryggen kan MinElevator stille sikkerhed og garanti.

Besøg www.minelevator.dk eller kontakt Niels Aalbæk Jensen på tlf. +45 40 95 03 05 naa@minelevator.dk

MinElevator's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger